Semesterbostad i Rimini i Emilia-Romagna

Residence Piccadilly

 
Residence Piccadilly är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Piccadilly är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rimini här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Piccadilly har ett mycket omtyckt läge eftersom det ligger centralt i den livliga stadsdelen Marina Centro, i Rimini. Här bor du direkt ut till strandpromenaden, ett stenkast från den privata stranden, där du kan lapa sol hela dagarna. Utöver detta har du flera trevliga restauranger, mataffär, barer, apotek mm alldeles utanför dörren.

Mer än bara ett bra läge


Residence Picadilly är ett lägenhetshotell där friheten genom att bo i egen lägenhet kan kombineras med element som annars förknippas med att bo på hotell: stora, eleganta gemensamma utrymme, reception, bar, frukostrum, TV-rum, trädgård med litet lekområde för minstingarna samt övertäckt garage som står till ditt förfogande. I husets bottenplan finns ett par butiker.

När det är dags att få lite sol på näsan kan du bege dig strandetablissemanget Bagno Carlo 39, som ligger precis på den motsatta sidan av strandvägen och där du har omklädningsrum, fitness-område och lekplats för de minsta gästerna. Solstolar och parasoll betalas på plats.

Under sommarmånaderna (juli och augusti) brukar det finnas ett barntivoli precis intill, vilket många uppskattar men som även innebär att det förekommer en hel del liv och rörelse mellan ca. kl. 19:00 - 23:00.

Läs mer om Residence Piccadilly

Du kan låt bilen stå hela vistelsen


Det är bekvämt att ha med bilen på semestern, speciellt om du vill göra trevliga utflykter längs med kustremsan eller inåt landet, som tex till San Marino. Men det kan också vara skönt att veta att du tryggt kan låta den stå, vilket du kan här, i det underjordiska garaget, mot avgift.

Och du behöver faktiskt inte nyttja bilen under din vistelse (om du inte vill) eftersom du har allt inom promenadavstånd. Trevliga butiker, barer, glassbarer och restauranger samt praktiska inköpsmöjligheter som supermarket och apotek finns inom räckhåll. Och om du vill ta dig in till Riminis historiska centrum eller central kan du ta bussen, som stannar ca 50 m bort

Njuta av utsikten från balkongen:


Lägenheterna är rymliga, ljusa och moderna med balkong och havsutsikt. Alla är dessutom utrustade med Wi-Fi, aircondition, satellit-TV, telefon och kassafack.

Lägenheterna på Residence Piccadilly

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Residence Piccadilly

Läs personliga omdömen av Residence Piccadilly som ligger vid Adriatiska kusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Piccadilly. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Residence Piccadilly

Läs mer

Vivi og rejsefælle fra Virum boede på Residence Piccadilly i Rimini

Vår resa till Rimini gick bra och bra vägbeskrivning.
Bra shopping.
Trevlig promenad genom skogen itill Rimini City.

Eftersom man måste ha tur för att hitta en parkeringsplats i garaget försöker vi alltid att boka i förväg - vi hade tur när vi var på plats tidigt på dagen. Det skulle ha varit bra om vi hade fått veta att det fanns en bullriga karusell precis utanför vår balkong som spelade högt varje kväll

Läs mer
 
search map