Semesterbostad i Rimini i Emilia-Romagna

Residence Piccadilly

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Piccadilly har ett mycket omtyckt läge eftersom det ligger centralt i den livliga stadsdelen Marina Centro, i Rimini. Här bor du direkt ut till strandpromenaden, ett stenkast från den privata stranden, där du kan lapa sol hela dagarna. Utöver detta har du flera trevliga restauranger, mataffär, barer, apotek mm alldeles utanför dörren.

Mer än bara ett bra läge


Residence Picadilly är ett lägenhetshotell där friheten genom att bo i egen lägenhet kan kombineras med element som annars förknippas med att bo på hotell: stora, eleganta gemensamma utrymme, reception, bar, frukostrum, TV-rum, trädgård med litet lekområde för minstingarna samt övertäckt garage som står till ditt förfogande. I husets bottenplan finns ett par butiker.

När det är dags att få lite sol på näsan kan du bege dig strandetablissemanget Bagno Carlo 39, som ligger precis på den motsatta sidan av strandvägen och där du har omklädningsrum, fitness-område och lekplats för de minsta gästerna. Solstolar och parasoll betalas på plats.

Under sommarmånaderna (juli och augusti) brukar det finnas ett barntivoli precis intill, vilket många uppskattar men som även innebär att det förekommer en hel del liv och rörelse mellan ca. kl. 19:00 - 23:00.

Läs mer om Residence Piccadilly

Du kan låt bilen stå hela vistelsen


Det är bekvämt att ha med bilen på semestern, speciellt om du vill göra trevliga utflykter längs med kustremsan eller inåt landet, som tex till San Marino. Men det kan också vara skönt att veta att du tryggt kan låta den stå, vilket du kan här, i det underjordiska garaget, mot avgift.

Och du behöver faktiskt inte nyttja bilen under din vistelse (om du inte vill) eftersom du har allt inom promenadavstånd. Trevliga butiker, barer, glassbarer och restauranger samt praktiska inköpsmöjligheter som supermarket och apotek finns inom räckhåll. Och om du vill ta dig in till Riminis historiska centrum eller central kan du ta bussen, som stannar ca 50 m bort

Njuta av utsikten från balkongen:


Lägenheterna är rymliga, ljusa och moderna med balkong och havsutsikt. Alla är dessutom utrustade med Wi-Fi, aircondition, satellit-TV, telefon och kassafack.

L√§genheterna på Residence Piccadilly

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map