Semesterbostad i Rimini i Emilia-Romagna

Residence Parioli

 
Residence Parioli är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Parioli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rimini här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Parioli ligger i Rimini Marina Centro i ett lugnt område. Det är 200 meter till en betal-strand och 500 meter till den offentliga stranden.

Vid bostäderna finns det reception, bar, tvättstuga, hiss och parkeringsplats. Det finns cycklar till gästernas förfogande, rabattavtal med tennisklubb, pool, segelbåt och vindsurfing samt att det finns många affärer i området.

Läs mer om Residence Parioli

Stället rekommenderas till familjer och resande som önskar en avslappnad miljö. Vi rekommenderar inte stället till unga människor som kommer till Rimini för nattlivets skull. Stökighet nattetid tolereras inte här.

Alla lägenheterna har telefon, TV, kokvrå med diskmaskin och ugn, aircondition, safety box, möblerad balkong och eget badrum med hårfön.

Lägenheterna på Residence Parioli

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (M2)

Lägenheterna (ca. 25 m²) består av uppehållsrum med kokvrå och nattområde med dubbelsäng eller två enkelsängar, badrum med toalett och dusch samt balkong.

Tvårumlägenhet med 2 sovplatser (B2)

Lägenheterna (ca. 35 m²) består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, badrum med toalett och dusch samt balkong.

Tvårumlägenhet med 3 sovplatser (B3)

Lägenheterna (ca. 35 m²) består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, badrum med toalett och dusch samt balkong.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (T4)

Lägenheterna (ca. 52 m²) består av vardagsrum med kokvrå, två sovrum dubbelsäng eller två enkelsängar, två badrum med toalett och dusch samt balkong. Dessa lägenheter har dessutom 2 ingångar.

Dölj texten
 
 
search map