Semesterbostad i Rimini i Emilia-Romagna

Residence Nautic

 
Residence Nautic är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Nautic är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rimini här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Nautic ligger på kort avstånd från den fina sandstranden i Rimini och under en kilometer från stadens historiska och trevliga centrum. Dock behöver man inte gå så långt för att hitta närmaste matställen och inköpsmöjligheter.

Poolen och faciliteterna gör din semester bekväm

Vid residenset finner man en liten men skön pool samtidigt som det finns cyklar till gästernas förfogande efter principen "först till kvarn". Byggnaden är utrustad med hiss, reception med hall samt mot betalning kan man använda sig av tvätteri och parkering i närområdet.

Läs mer om Residence Nautic

Här får du både aircondition och balkong

Lägenheterna är fint inredda och utrustade med balkong, kokvrå med två kokplattor, aircondition, förvaringabox, satellit-TV och wi-fi internetförbindelse.

Lägenheterna på Residence Nautic

Enrumslägenhet med 2 sängar (typ A2 med balkong)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå (två kokplattor) och dubbelsäng eller bäddsoffa, utgång till egen balkong och badrum med toalett och dusch. Det finns plats för en extra säng - man ska dock vara uppmärksam på att platsen blir något trång.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ B4 med balkong)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå (två kokplattor) och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, utgång till egen balkong och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map