Semesterbostad i Rimini i Emilia-Romagna

Residence Litoraneo

 
Residence Litoraneo är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Litoraneo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rimini här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Nybyggt lägenhetskomplex som innehåller totalt 40 lägenheter. Residence Litoraneo ligger längst den livliga hamnpromenaden och nära stranden i Rimini Marina. Här finns en pool, 24 timmars reception, tvätteri och parkeringsplats.

I närheten finner man åtskilliga butiker, restauranger, pizzerior och cafeér. Parasoll och solstolar kan man hyra på stranden.

Läs mer om Residence Litoraneo

Residence Litoraneo är perfekt för barnfamiljer och besökande som önskar bo bra i centrum. Vi rekomenderar inte ungdomar att bo här då Residence Litoraneos management inte tillåter livligheter och fest om kvällen/natten.

Lägenheterna är välmöblerade och är alla utrustade med aircondition, telefon, TV och förvaringsbox. Flera, men inte alla har balkong. Dessutom är kokvrån alltid utrustad med ugn och det finns hårtork i badrummet.

Lägenheterna på Residence Litoraneo

Tvårumslägenhet med 2 sovplatser (B2 utan havsutsikt)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, badrum med toalett, dusch och hårtork. Till dessa lägenheter finns ett parasoll samt två solstolar på stranden inkluderat i priset.

Tvårumslägenhet med 2 sovplatser (B2 med havsutsikt)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, badrum med toalett, dusch och hårtork.Till dessa lägenheter finns ett parasoll samt två solstolar på stranden inkluderat i priset.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (B4 med havsutsikt)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, badrum med toalett, dusch och hårtork.Till dessa lägenheter finns ett parasoll samt två solstolar på stranden inkluderat i priset.

Dölj texten
 
 
search map