Hotell i Rimini i Emilia-Romagna

Le Rose Suite Hotel

Exempel på Superior-rum Suite Gardenia Suite Gardenia Suite Gardenia
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här tillbringar du semestern helt ut till stranden på ett 4-stjärnigt hotell med harmonisk inredning i behagliga pastellfärger. Atmosfären präglas även av snygga möbler på hela hotellet.

Rimini erbjuder mer än sol och strand

Kom till Rimini och njut av den fina sandstranden där du kan sola och bada som du vill - du kommer märka den höga service-nivån på stranden med både servering och parasoll och solstolar i perfekta rader. Du har heller aldrig långt till lunchställe eller en god drink innan du återvänder till ditt rum. Kom till Rimini för en livlig stadsmiljö med massor av shopping, barer, restauranger och kaféer. Både i staden och strax utanför fortsätter kvällen och festligheterna ut på småtimmarna, särskilt på helgerna. Natten är lång nära strandpromenaden. Du kommer bli glatt överraskad av den mysiga gamla stadsdelen som ligger 2,5 km bort. Du kan nå dit på cyklar som hotellet ställer till förfogande, eller med buss. Här får du uppleva den drömmande (och romantiska) stämning som Fellini tog med sig till filmstaden Cinecittà i Rom och som satt sin prägel på många av hans verk.

Välj havet eller poolen... eller wellness

Börja dagen med att njuta av vattnet: du kan hoppa i havet från stranden vid hotellet eller ta ett dopp i utomhuspoolen (vattnet här värms till 34 grader under de kallare månaderna på våren och hösten). Du finner mer vatten (eller ånga) i wellness-avdelningen som håller öppet för dig från kl. 09:00 - 21.30. Här kan du välja mellan bastu, turkiskt bad, saltkammare och liten pool med vattenfall. Tillgång till wellness sker mot betalning och är endast tillåtet för vuxna eller ungdomar (minst 16 år). Vill du träna under semestern kan du fritt använda gymmet, men du bör boka din träningstid.

Ät frukost som du själv vill

Till frukost finner du en rik buffé där du kan äta på italiensk manèr med kakor, croissanter och andra sötsaker som du kan doppa i din cappuccino, eller äta det du är van vid hemifrån då du finner nästan alla de råvaror som kännetecknar en nordisk frukost: bröd, ost, pålägg, ägg, juice, yoghurt, cornflakes etc.

Bekväma rum

Här bor du mitt i stan och kan förvänta liv och rörelse samt en atmosfär som vittnar om att du håller semester i en fullt levande badort. Rummen är bekväma och du behöver inte stressas av att sova med öppna fönster utan kan glatt sätta på aircondition och hålla stadens ljud ute. Rummen är dessutom utrustade med minibar, Wi-Fi, TV samt eget badrum.

Ankom med bil eller kollektivtrafik

Det är lätt att komma till Rimini med kollektivtrafik. Det finns bra förbindelser från de flesta av Skandinaviens flygplatser till Bologna och därifrån kan du med snabbtåg vare framme på en timme (eller två). Om du kommer med bil så kom ihåg att hotellet är centralt beläget och parkering är svårt att finna på sommaren. Du kan mot betalning nyttja hotellets parkering där dock platser är både få och små (ange vid bokningen om du ankommer i bil som är större än normalt).

Detta är ett hotell för par utan barn - trots att det också finns sviter där en familj kan bo. Här bor du så centralt att du hittar allt som gör en strandsemester fulländad. Bli sombränd innan du återvänder hem eller tar en tur in om Bologna för bra shopping.

Läs om rummen på Le Rose Suite Hotel

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map