Hotell i Rimini i Emilia-Romagna

Hotel Panoramic

 
Hotel Panoramic är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Panoramic är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rimini här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Panoramic ligger precis vid stranden i kvarteret Viserba vid Rimini centrum. Här bor man ca. 3,5 km från tågstationen och ca. 9,5 km från flygplatsen. Det finns en busshållsplats precis vid hotellet så man enkelt kan komma runt om man väljer att låta bilen stå under semestern.

Då hotellet renoverades 2005 så valde arktitekten att använda sig av arabiska influenser som man kan se på hotellets fasad och som gör att hotellet syns längst strandpromenaden. Invändigt är det inspirerat av minimalistiska norditalienska tendenser som användandet av vattenkällor och träskulpturer. På hotellet finns en 24 timmars reception, hiss, parkering, tv-rum, möteslokaler samt restaurang. På hotellets takterrass har man en härlig övreraskning, en vattenmassage med plats för 10 personer. Här kan man sitta och njuta av livet och se ut över kuststräckan.

Läs mer om Hotel Panoramic

På hotellet finns det både standardrum (typ Corallo) och nyrenoverade superiorrum (typ Perla). Standardrummen Corallo har alla en balkong med havsutsikt från sidan eller direkt havsutsikt, egen airconditionanläggning (under de varmare årstiderna), satellit-tv, telefon, safety-box samt badrum och badrum med toalett och dusch samt hårtork. Superiorrummen Perla har även wireless internet, CD spelare, 21" tums Tv och minibar.

Uppehåll med vanlig halvpension inkluderar frukost och middag. Väljer man det så kallade all inclusive halvpension inkluderar detta frukost och middag inklusive dryck (vatten, vin, öl och läsk), drycker från baren från kl. 10.00 till 18.00, en utflykt på tisdagen eller onsdagen med guide i Riminis inland, enparkeringsplats, trådlöst internet samt en parasoll och två solstolar på stranden.

Dölj texten
 
 
search map