Hotell i Rimini i Emilia-Romagna

Hotel Blue Moon

 
Hotel Blue Moon är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Blue Moon är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rimini här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Nytt tre stjärnigt hotell som ligger i Marebello kvarteren knappt 50 meter från stranden längst strandpromenaden. Hotellet drivs av ägarfamiljen Togmoni. Det blev seanst restaurerat år 2000 och till hotellet hör en liten parkeringsplats som man fritt kan använda så länge det finns plats.

På hotellet finns en reception, hiss, gemensamt uppehållsrum, tv-rum och internet point. Hotellets starka sida är dess restaurang Osteria del Mare var familjen gör allt för att deras kunder ska vara nöjda. De gäster som vill äta fisk får möjlighet att prova olika rätter med menyn bjuder även på kötträtter. Naturligtvis finns här även ett brett utval av pasta och desserter.

Läs mer om Hotel Blue Moon

Hotellets rum är fina och bekväma, men standard rummen är i vanlig turistklass. De har alla balkong, egen aircondition, safety-box, telefon, satellit-tv och badrum med toalett och dusch samt hårtork. Några rum har möjlighet till en eller två extra sängar.

Om du vill ha sol, strand och ett trevligt ställe till ett bra pris så är detta ett perfekt ställe.

Dölj texten
 
 
search map