Hotell i Rimini i Emilia-Romagna

Artis Hotel

 
Artis Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Artis Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rimini här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I hjärtat av centrala Rimini Marina ligger detta nybyggda och stilrena 4* hotell och inbjuder till en härlig semestervistelse.

Framför hotellet finns en liten men fin pool som värms upp i yttersäsongen. Hotellet består av 57 rum, reception, bar, internetpoint samt wi-fi på hela hotellet, träningscenter och konferensrum. Hotellets frukostrestaurang serverar en välsorterad frukost fram till kl. 12:00..., så man behöver inte ställa klockan för att hinna med frukosten. Till de som ankommer i bil finns det ett övervakat garage. Vill man ta sig runt på två hjul så ställer hotellet ett begränsat antal cyklar till gästernas förfogande.

Läs mer om Artis Hotel

Det speciella med detta hotell är den enorma privata terrassen som varje rum har tillgång till. Från samtliga terrasser har man havsutsikt från sidan. Dessutom är alla rum ljudisolerade och inredda i minimalistisk stil med king-size säng, 26" flatscreen-TV med utvalda satellit kanaler, förvaringsbox, minibar, aircondition och wi-fi.

Superior-rum med terrass och havsutsikt från sidan (med frukost):
- Rummen mäter ca. 18 - 20 m² och kan gästa 2 personer i king-size säng. De är utrustade med eget badrum med toalett, dusch och hårtork samt terrass med havsutsikt från sidan.

Dölj texten
 
 
search map