Semesterbostad i Riccione i Emilia-Romagna

Villa Lidia

 
Villa Lidia är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Lidia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riccione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Lidia är en av de vackra villor som byggdes i början av 1900-talet och som gjorde Riccione berömt som resmål. Och det som är trevligast med dessa villor är den intima atmosfären. Här får du en mer "hemma hos" känsla och kan i lugn och ro koppla av vid poolkanten eller i trädgården.

Här finns pool

Villan ligger lummigt omgiven av träd och har en uppvärmd pool med vattenmassage. Det finns dessutom parkeringsplats och möjlighet att låna cyklar ca. 150 meter bort och om sommaren finns här en reception som är öppen under dagtid.

Sol, bad och shopping

När du tröttnat på poolhänget kanske det blivit dags att ta sig till stranden. Du tar dig snabbt och enkelt fram och tillbaka till stranden som ligger endast ca 300 m bort. Här kan du hyra solstolar och parasoll och när det blivit dags för lite lunch kan du antingen snabbt traska hem igen eller fika på någon av uteserveringarna du har längs med strandpromenaden.

För shopping kan du be dig till Viale Ceccarini, som ligger ca en kilometer bort. Här har du även uteserveringar, och det är här de flesta samlas under kvällen för att umgås. Önskar du ta dig runt på cykel, går detta att hyra på plats och efter tillgänglighet.

Läs mer om Villa Lidia

Lägenheter med balkong

När man renoverade villan gjorde man detta med respekt för den gamla stilen. Idag finns här 12 välfungerande semesterlägenheter. Lägenheterna är enkelt inredda men samtliga har Wi-Fi, Sat-TV, aircondition, diskmaskin, ugn, kassafack, stor kyl samt balkong eller trädgård med trädgårdsmöbler.

Gratis parkering finns att tillgå. Glöm inte meddela ungefärlig ankomsttid i god tid innan.

Lägenheterna på Villa Lidia

Dölj texten
 
 
search map