Semesterbostad i Riccione i Emilia-Romagna

Villa Eleonora

 
Villa Eleonora är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Eleonora är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riccione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Badorten Riccione har varit och kommer alltid att vara känd för sina härliga sol och badmöjligheter. Och inte bara att du kan slappa på stranden dagarna i ända utan här finns även gott om trevliga uteställen, glassbarer, restauranger och shopping. En plats som passar såväl stor som liten!

Även från Villa Eleonora har du nära till allt du behöver. Du har t ex en mataffär ca 100 m bort och den närmsta restaurangen, förutom ditt eget kök, når du inom ett par minuter till fots. Mittemot huset ligger en pub, så du behöver inte ta dig långt för att släcka törsten.

Vattenland med gratis entre

Om du går femhundra meter norrut, längs med strandkanten kommer du fram till ett av barnen älskat ställe, nämligen vattenlandet Parco Acquatico Beach Village. Här har du som gäst på Villa Eleonora gratis entre.

Observera att det inte finns någon tillhörande parkeringsplats till villan, utan du får parkera på gatan. Det finns även en allmän parkeringsplats, mot avgift, lite längre fram på samma gata.

Läs mer om Villa Eleonora

Lägenheter till 4/6 personer eller hela huset för 14 personer

Lägenheterna säljs i huvudsak till familjer. De har egna ingångar och är komfortabelt inredda med TV, ugn och stor kyl. De två lägenheterna på första våningen har terrass med bord och stolar. Lägenheten på andra våningen har balkong. Önskar du hyra hela villan bör du vara uppmärksam på att det endast kan vara 13/14 personer runt samma bord samtidigt på utomhus terrassen, på första våningen.

Lägenheterna på Villa Eleonora

Tvårumslägenhet med 3/4 sovplatser (Typ A)

Ligger på första våningen och består av kök med bäddsoffa (1½ sovplats), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Rekommenderas inte till fyra vuxna, utan två vuxna och två barn. Lite uteplats.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (Typ B)

Ligger på första våningen och består av kök, sovrum med dubbelsäng, ett litet rum med våningsäng och badrum med toalett och dusch. Liten uteplats

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (Typ C)

Ligger på andra våningen och består av vardagsrum med bäddsoffa för 2 pers, pentry, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Liten balkong.

Hela huset med 13/14 sovepladser

Hela huset med totalt 13-14 sovplatser.

Dölj texten
 
 
search map