Omdömen från Residence Tulipano

 
Residence Tulipano är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Tulipano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riccione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Tulipano

Läs personliga omdömen av Residence Tulipano som ligger vid Adriatiska kusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Tulipano. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Lägenhet nära stranden

Residence Tulipano ligger centralt och ca 5 minuters promenad från stranden. Det finns flera restauranger och affärer precis utanför och några hundra meter bort ligger "gågatan" som stängs av för biltrafik på kvällarna och blir ett härligt stråk att promenera längs. Vill man ta sig till hamnen kan man enkelt låna en cykel och susa dit på ca 10 minuter. Lägenheten är enkel och hyffsat fräsch med kök och ett sovrum. I köket finns utdragbar bäddsoffa med plats för två personer. Bord med fyra stolar samt litet pentry med några tallrikar, glas, bestick, en kastrull mm. Ta med diskborste, disktrasa och diskhandduk hemifrån. Diskmedel och pappduk finns. Toalettpapper får man köpa själv. I sovrummet finns dubbelsäng. Litet badrum med duschkabin. Ganska stor terass som sträckte sig utmed kök och sovrum och med möjlighet att gå ut från båda rummen. Plastbord och två plaststolar samt torkställning. Mycket ljud från gatan i form av mopeder och bilar så ta med öronproppar om du är ljudkänslig eller be om rum mot andra sidan. Trevlig personal i receptionen. Vi hade hyrbil och hade förbokat plats i garaget vilket var smidigt.

Riccione som semester-destination

Vi var i Riccione pga ett sportevenemang men blev positivt överraskade. Fin bred sandstrand och när vi var där var det inte mycket turister eller folk. Rakt ner från Tulipano ligger två trevliga restauranger vid stranden. Den ena kunde erbjuda glutenfri pasta som annars var väldigt svårt att få på restaurangerna. Vi upplevde också att det var prisvärt att äta på stadens restauranger och alla var, som vanligt i Italien, mycket trevliga och tillmötesgående.

Residence Tulipano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Tulipano
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (Typ B4 med terrass - ingen återbetalning)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map