Semesterbostad i Riccione i Emilia-Romagna

Residence Tulipano

 
Residence Tulipano är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Tulipano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riccione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Stad och strand utanför dörren

I direkt närhet finner man restauranger, kaféer och affärer. En utmärkt lösning för barnfamiljer som önskar en skön badsemester.

Lägenheter med balkong

Lägenheterna är fint och funktionellt inredda och utrustade med aircondition, terrass med bord och stolar, kokvrå (två kokplattor och microvågsugn), förvaringsbox, telefon, satellit-TV, badrum med toalett, dusch och hårtork samt garage (mot betalning). Det finns möjlighet att låna cyklar på stället efter "först till kvarn" principen.

Läs mer om Residence Tulipano

Lägenheterna på Residence Tulipano

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (Typ A2 med balkong)

består av uppehållsrum med kokvrå (två kokplattor och microvågsugn), dubbelsäng eller bäddsoffa för två personer, badrum med toalett och dusch samt en balkong med bord och stolar. I några lägenheter finns det plats för en extra säng men platsen blir då trång.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (Typ B4 med balkong)

består av uppehållsrum med kokvrå (två kokplattor och microvågsugn), dubbelsäng eller bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng (i några lägenheter finns det plats för en extra säng) badrum med toalett, dusch och hårtork samt en balkong med bord och stolar.

Dölj texten
 
 
search map