Semesterbostad i Riccione i Emilia-Romagna

Residence Raggio

 
Residence Raggio är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Raggio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riccione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En riktig sol och badsemester ska hållas nära stranden, vilket du verkligen kan göra här på Residence Raggio, som ligger under 100 meter från stranden. Och inte bara det, du har ännu närmare till den livlig huvudgatan Viale Dante, där du har allt du behöver för en trivsam vistelse. Viale Ceccarini, där du har ett aktivt kvällsliv, tar det ca 10-15 minuter att gå.

För dig som vill bo centralt


Det finns ingen pool här men stranden har du, som nämnt, inom ett behagligt gångavstånd. Här kan du njuta av många sköna sol- och badstunder eftersom den är både lång och bred, Och det är inte bara du som vuxen som trivs som fisken i vattnet utan även minstingarna då här långgrunt.

På stranden finns även sk privata stränder, och några av dessa är Lido eller Bagno, som har pool och vattenrutschanor till barnens förtjusning. Detta ställe kan vi varmt rekommendera åt dig som önskar en avkopplande badsemester där affärer, restauranger och inte minst stranden finns precis "runt hörnet".

Om detta, mot förmodan, inte skulle räcka har du inom ett kort köravstånd flera äventyrsbad inklusive Natural Park Oltremare.

Läs mer om Residence Raggio

Rymliga lägenheter med tvättmaskin


Huset, som ligger i ett bostadsliknande område, är välskött och har hiss samt 11 rymliga lägenheter. Alla är utrustade med Sat-TV, aircondition (mot avgift), kassafack, tvättmaskin, samt en skön uteplats eller balkong/terrass.

Lägenheterna på Residence Raggio

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (typ B)

Allrum med pentry och bäddsoffa med två sovplatser, sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng, badrum med toalett och dusch. Balkong eller uteplats.

Fyrarumslägenhet med 5/6 sovplatser (typ C)

Allrum med pentry och bäddsoffa med två sovplatser, sovrum med dubbelsäng, två sovrum med enkelsäng, två badrum med toalett / dusch. Balkong eller uteplats.

Dölj texten
 
 
search map