Semesterbostad i Riccione i Emilia-Romagna

Residence Novalba

Beach Village
 
Residence Novalba är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Novalba är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riccione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Väljer du Residence Novalba kan du komma lokalbefolkningen in på livet. Endast tre av lägenheterna uthyres nämligen på veckobasis och det bor mest lokalbefokning i byggnaden. Övriga fungerar som sommarbostäder. Utöver att detta är ett bostadsområde är omgivningarna lugna, trots det centrala läget vid gatan Viale Tasso i Riccione.

Fyll dina dagar med sol och bad


Stranden ligger ca 250 m bort och till den del där du, i högsäsong, kan köpa dig en reserverad plats är det ca 300 meter. Utöver detta har du sk fria stränder att nyttja lite varstans längs med kusten. Längtar du efter att få plaska i pool kan du bege dig till Beach Village som ligger i stadens norra del längs Viale d'Annunzio . Här finns förutom härliga pooler även roliga rutschkanor mm. Inträdet har du fritt om du bor på Residence Novalba.

Så möjligheterna att bättra på solbrännan är många. Du befinner dig ju trots allt längs en av landets mest kända kustremsa med kilometerlånga sandstränder.

Läs mer om Residence Novalba

Du når mataffär och restaurang inom ett par minuter


Det bekväma med att bo i lägenhet är möjligheten att själv kunna slänga något gott att äta, när man vill. Och då kan det vara extra praktiskt att ha en mataffär endast 150 m bort, vilket du har härifrån. 60 meter från din lägenhet ligger en pizzeria och ca 200-300 m bort hittar du även barer och restauranger.

Från Riccione kan du göra många trevliga utflykter och vad sägs om en tur till San Marino, varifrån du har en härlig utsikt över det vackra inlandet. Sedan har du pulserande Rimini på nära avstånd där du har en uppsjö av allt mellan himmel och jord.

Du bor med komfort

Lägenheterna är utrustade med aircondition (mot avgift), TV, tvättmaskin, ugn, stor kyl och balkong.
Bilen kan du parkera i garage, men detta måste förbokas då platserna är begränsade.

Lägenheterna på Residence Novalba

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (Typ A)

Allrum med pentry och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt balkong.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Residence Novalba

Läs personliga omdömen av Residence Novalba som ligger vid Adriatiska kusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Novalba . Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Smakfullt inredd lägenhet

Lägenheten är smakfullt inredd, och det finns gott om plats

Balkongen vänder mot väst.
Den är solrik och för oss var den mycket användbar.

Läs mer
 
search map