Semesterbostad i Riccione i Emilia-Romagna

Residence Manuela

 
Residence Manuela är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Manuela är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riccione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här bor du endast 250 meter från Ricciones lilla hamn och Viale Dante, vilket innebär att du kort gångavstånd till flera av ortens trevliga restauranger, cafeer och barer. Och eftersom du även bor nära, ca 400 meter, den livliga Viale Ceccarini kan du faktiskt låta bilen stå under semestern.

På Viale Ceccarini samlas alla glada semesterfirare på kvällarna, och här kan du strosa bland folkvimlet för att då och då ta en paus på en av uteserveringarna. Och det är skönt att inte behöva ha så långt gem när det väl lider.

Platsen för soldyrkarna men även för naturälskarna


Riccione, är som sina grannorter, den perfekta platsen för dig som älskar att sola och bada. Stranden är lång och bred och eftersom det är ganska långgrunt på just denna sidan av Italien passar det utmärkt att ta med sig barnen hit. Du har ca 300 m till havet och stranden, där du kan hyra solstolar och parasoll, om du inte vill leta upp en sk "fri strand".

Trots att sol och bad står högt på listan bör du inte missa en tur inåt landet, som är mycket vackert. Och unna dig gärna en dag med ett besök i republiken San Marino, varifrån du har fantastiska vyer över landskapet.
.
Är du mer för shopping och puls kan du ta en runda bort till Rimini, där du hittar precis allt.

Läs mer om Residence Manuela

För dig som vill bo lugnt


Endast fyra lägenheter i byggnaden hyrs ut till turister. De övriga är bebodda av lokalbefolkningen och av denna enkla anledning accepteras inget oväsen (fester) nattetid. Så du som väljer detta boende letar efter en lugn och skön vistelse. Detta boende passar även dig som reser med barn då lägenheterna är rymliga och utrustade med tvättmaskin och dubbla badrum.

Bo i rymliga lägenheter

De komfortabla lägenheterna är utrustade med Tv, tvättmaskin, ugn och stor kyl. Här finns även en tillhörande balkong.

Hiss och parkering finns i huset.

Lägenheterna på Residence Manuela

Trerumslägenhet med 6 sovplatser

Allrum med pentry och bäddsoffa med två sovplatser (bäst till barn), sovrum med två enkelsängar samt två badrum med toalett och dusch. Balkong

Dölj texten
 
 
search map