Semesterbostad i Riccione i Emilia-Romagna

Residence Casale Belvedere

 
Residence Casale Belvedere är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Casale Belvedere är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riccione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Dessa trerumslägenheter ligger i härliga, gröna omgivningar i ett av Ricciones trevligaste kvarter ca. 2 km från stadens härliga sandstrand.

Stället skiljer sig avsevärt i hög grad från områdets andra semesterlägenheter, både i kraft av dess härliga och fridfulla läge samt lägenheternas inredning och stil. Alla lägenheter är olika inredda så de inte är konstruerade som semesterbostäder utan som vanliga hem. De framstår därför som hemtrevliga var och en med sin charm. Lägenheterna är omgivna av en trädgård med pool.

Läs mer om Residence Casale Belvedere

Till lägenheterna hör även privat parkering. Det är möjligt att hyra cyklar nära lägenheterna. I omedelbar närhet finner man inköpsmöjligheter samt restauranger.

Lägenheterna på Residence Casale Belvedere

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (1:a / 2:a vån.)

Lägenheterna är fördelade på två våningar. På första våningen finner man uppehållsrum med kokvrå (4 kokplattor, kylskåp, frys och ugn) och nattområde med enkel bäddsoffa. På andra våningen finner man sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med toalett och dusch samt en liten balkong. I lägenheten finns det dessutom flatscreen-TV. Till alla lägenheter hör det förutom en liten balkong, uteplats med bord och stolar.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (1:a / 2:a vån.)

Lägenheterna är fördelade på två våningar. På första våningen finner man uppehållsrum med kokvrå (4 kokplattor, kylskåp, frys och ugn) och nattområde med två bäddsoffor för respektive en person. På andra våningen finner man sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med toalett och dusch samt en liten balkong. I lägenheten finns det dessutom flatscreen-TV. Till alla lägenheter hör det förutom en liten balkong, uteplats med bord och stolar.

Dölj texten
 
 
search map