Semesterbostad i Riccione i Emilia-Romagna

Residence Altomare

 
Residence Altomare är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Altomare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riccione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Altomare ligger mycket centralt men ändå lite avsides från trafiken i Ricciones centrum. Det är inte mer än 150 meter till stadens butiker och matställen samt ännu kortare till stadens fina sandstrand.

Slappa vid poolen

På byggnadens baksida kan gästerna svalka sig i den sköna poolen med vattenmassage och barnavdelning. Ankommer man i bil så kan man parkera på ställets garage mot betalning som ligger ca. 150 meter från lägenheterna. Det finns cyklar till gästernas förfogande efter principen "först till kvarn" så man smidigt kan ta sig runt i staden.

Läs mer om Residence Altomare

Inbjudande lägenheter

Lägenheterna är alla nyinredda, moderna och utrustade med aircondition, liten balkong, kokvrå (två kokplattor och microvågsugn), satellit-TV med DVD, förvaringsbox och wi-fi internetförbindelse.

Lägenheterna på Residence Altomare

Enrumslägenhet med 2 sängar (typ A2 med balkong)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå (två kokplattor och microvågsugn) samt dubbel bäddsoffa, liten balkong och badrum med toalett och dusch. Det finns plats för en extra säng (mot betalning) men man ska vara uppmärksam på att platsen blir trång.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ B4 med balkong)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå (två kokplattor och microvågsugn) samt dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, liten balkong och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (typ C6 med balkong)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå (två kokplattor och microvågsugn) samt dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, liten balkong och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Residence Altomare

Läs personliga omdömen av Residence Altomare som ligger vid Adriatiska kusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Altomare. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Residence Altomare

Bedömning av Residence Altomare

Läs mer

Bedömning av Residence Altomare

Läs mer

Bedömning av Residence Altomare

Läs mer
 
search map