Riccione, Emilia-Romagna Naturpark Oltremare

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I Riccione ligger denna imponerande sevärdighet som utgör en park på hela 111.000 m² med olika naturupplevelser.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Det årliga besöksantalet ligger på 1.000.000 så denna attraktion är minst sagt populär och inte utan grund. Här finns havssköldpaddor, söta delfiner och andra djur som lever i havet. De bor i stora bassänger som man bl.a. kan utforska nerefrån för att riktigt kunna uppleva djurens färd i vattnet. Här finns även olika fågelsarter som pelikaner, ugglor och även uppvisningar i falkflygning. Här finns något för hela familjen som vill uppleva djur på nära håll som man kanske inte riktigt träffar på i den skandinaviska naturen, förutom falkarna och ugglorna förstås.

I biljettpriset får man även inträde till parkens stora biograf var man kan se de olika filmer som visas i biografen. Filmerna har fokus på havet och dess undervattensliv och bjuder på unika filmer och upplevelser. Filmerna är dessvärre inte på något skandinaviskt språk men bilderna talar för sig själva. Centret är öppet från april till mitt i september.

Ett besök i centret kan göras till en dagsutflykt då här finns mycket att se. Här finns det några restauranger och kafèer så man kan stilla sin hunger eller törst. Eller om man har egen mat med så kan man äta den i det stora picnic området inne i parken.

Mer information finns på OltremareĀ“s egen hemsida (på engelska och italienska): www.oltremare.org

 
search map