Hotell i Riccione i Emilia-Romagna

Hotel Gala Riccione

 
Hotel Gala Riccione är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Gala Riccione är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riccione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Gala Riccione framstår som stilrent med sina ljusa lokaler och gångavstånd till både sandstrand, Ricciones centrum och tågstationen (ca. 250 meter till alla tre). Hotellet totalrenoverades 2006 och alla rum har egen balkong/terrass. Hotellet är perfekt för par.

Ljust och fräscht

Man får en god känsla så snart man kommer in på hotellet där man finner reception och bar med stora fönster som ger mycket solljus. Här finns även ett loungeområde samt frukostmatsal med fina möbler. Frukosten serveras som buffè och kan intas på en stor utomhus terrass när vädret tillåter det under sommaren. Hotellet passar perfekt för par.

Läs mer om Hotel Gala Riccione

Flera faciliteter

Av andra faciliteter på hotellet kan vi nämna hiss, tvättservice (mot tillägg) och parkering (mot tillägg) - antingen offentlig parkering framför hotellet eller på en parkeringsplats ca. 2 minuters promenad bort (samma pris). Det finns inte direkt havsutsikt från hotellet men de översta rummen har lite utsikt mot havet. Hotellet har dessutom ett avtal med strandservice nere på lidon - detta kan beställas direkt genom hotellet.

Enkelrum Standard med balkong
- Hotellets 3 enkelrum har möblerad balkong (ca. 6 m²), fransksäng, aircondition, telefon, minibar, internetförbindelse, safetybox, flatscreen-TV med satellitkanaler samt badrum med toalett, hårtork och dusch.
Dubbelrum Standard med balkong
- Hotellets 22 standardrum har möblerad balkong (ca. 6 m²), dubbelsäng, aircondition, telefon, minibar, internetförbindelse, safetybox, flatscreen-TV med satellitkanaler samt badrum med toalett, hårtork och dusch.
Dubbelrum Superior med balkong
- De 3 superiorrummen är större än standardrummen och har möblerad terrass (ca.15 m²), dubbelsäng, aircondition, telefon, minibar, internetförbindelse, safetybox, flatscreen-TV med satellitkanaler samt badrum med toalett, hårtork, badrock och dubbeldusch med vattenmassage.
Dubbelrum Deluxe med terrass
- De 3 Deluxe-rummen är större än standardrummen och har möblerad terrass (ca.30 m²), dubbelsäng, aircondition, telefon, minibar, internetförbindelse, safetybox, flatscreen-TV med satellitkanaler samt badrum med toalett, hårtork, badrock och dubbeldusch med vattenmassage.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Gala Riccione

Läs personliga omdömen av Hotel Gala Riccione som ligger vid Adriatiska kusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Gala Riccione. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Hotel Gala Riccione

Stilfullt och lugnt

Ett mycket välplacerat hotell med hög service, lugn atmosfär och mycket rent

Läs mer

Bedömning av Hotel Gala Riccione

Läs mer

Bedömning av Hotel Gala Riccione

Har varit i Riccione många gånger men det här överträffar allt. Hotel Gala var en upplevelse, helt otroligt boende ett fantastisk hotel och ett mycket trevligt värdpar. Rummet var rent, snyggt och väldigt smakfullt. Frukost perfekt och alla som arbetade på hotel var jätte trevliga och mycket hjälpsamma. Riccione är väldigt vackert det finns mycket att titta på och många bra matställen. Stranden fantaskisk och vi höll till på strandplats 73 och även där mötes vi av mycket vänlighet. Resan har varit helt oförglömlig och det här kommer vi att leva länge på, åtminstone till nästa år då vi kommer att åka tillbaka igen. Bättre än så här kan det inte bli och vädret var också sanslöst vackert och soligt hela veckan. Den bästa semestern på många år. Det finns knapp ord för hur mycket vi uppskattade vår boende på hotel Gala och vårt värdpar. Helt fantastiska människor och vi hoppas att flera från skandinavien kommer att boka hotel Gala, för det kommer inte att göra någon besviken och vi vet att det skulle uppskattas av värdparet.


Läs mer
 
search map