Hotell i Riccione i Emilia-Romagna

Hotel Cristallo

 
Hotel Cristallo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Cristallo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riccione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det fyrstjärninga Hotel Cristallo har varit i familjen Arcangelis ägor sedan 1991 och det ligger i mitt i Riccione endast 100 meter från sandstranden.

Man har allt inom räckvidd, 100 meter till sandstranden, 1 km till tågstationen, 5 km till Riminis flygplats och endast 16 km till närmaste golfbana.

Läs mer om Hotel Cristallo

Kommer man i bil är det möjligt att parkera 400 meter från hotellet eller använda en av hotellets övervakade parkeringsplatser (mot betalning). Av alla de genemsamma faciliteterna kan bl.a. nämnas ett fitenss-center med jacuzzi, bar, hiss, cykeluthyrning, tvättservice, uppehållsrum och tv-rum.

Man har även tänkt på de minsta då det finns både lekrum och miniclub för dem. Personalen talar många olika språk så man kan definitivt ta del av aktiviteterna på hotellet även om man inte förstår italienska.

Hotellet har 63 nyrenoverad rum, som antigen har havsutsikt eller havsutsikt från sidan. Rummen med direkt havsutsikt är de minsta och det är ej möjligt med extra säng. På några av rummen med havsutsikt från sidan kan man sätta en extra säng in. Alla rummen har aircondition, satellit-tv, digital safety-box samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map