Hotell i Riccione i Emilia-Romagna

Hotel Corallo

 
Hotel Corallo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Corallo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riccione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta fyrstjärninga och barnvänliga hotell i Riccione ligegr endast 30 meter från stranden och mycket nära centrum. Om någon i familjen önskar att spendera tiden med att spela golf är det ca. 10 km till närmaste golfbana. Dessutom är det möjligt att anlända till staden med tåg då stationen ligger endast 1,5 km från hotellet.

Hotellet är egentligen från 1926 men blev renoverat senst 2005. På stället finns parkeringplats, garage, uppvärmd pool, bar, restaurang, hiss, internet-point, mötesrum samt många andra faciliteter.

Läs mer om Hotel Corallo

Hotellet har inte heller glömt de yngsta gästerna, det finns en miniklubb som står för många aktiviteter både på hotellet och på stranden och då på flera olika språk.

Det finns enkel-,dubbel-,trippel- och fyrbäddsrum på stället som alla är rymliga och ytterst elegant inredda med airconditon, minibar, saftey-box och satellit-tv. Alla rummen har badrum med toalett och dusch eller badkar och hårfön.

Dölj texten
 
 
search map