Hotell i Riccione i Emilia-Romagna

B&B Casa Tentoni

Dubbelrum med terrass Utsikt mot Medelhavet Restaurang
 
B&B Casa Tentoni är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Casa Tentoni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riccione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

B&B Casa Tentoni ligger lite tillbakadraget från Adriaterkustens liv och inte alltid så charmerande arkitektur, men turligt nog är det endast 3,5 km. till Riccione med sina fina badstränder. Dessutom finns här en inbjudande pool i trädgården.

Omgivet av vinmarker och rogivande backar finner man B&B Casa Tentoni. I bakgrunden kan man se havet och njuta av stillheten. I närheten finns en raceingbana som beroende på vinden kan höras en aning i bakgrunden. Även om stället är lantligt är det endast 1,5 km. till närmsta landsort Scacciano var man finner en affär och två restauranger.

Läs mer om B&B Casa Tentoni

Utöver den stora poolen finns här en övertäckt terrass med fina möbler var gästerna kan njuta av en god bok eller ett glas vin, eller endast vila i skuggan. Inomhus finns en reception och det finns naturligtvis även en parkering på stället.

Restaurang
Trots det lilla antalet rum så finner man här även en restaurang (med vikt på fiskrätter) som ligger i en egen byggand med övertäckt terrass bredvid huvudbyggnaden. Restaurangbesök avtalas från dag till dag med värdarna.

Dubbelrum
- De fem dubbelrummen har alla minibar, satellit-TV, aircondition och badrum med toalett och dusch. Två av rummen är förbundna med en dörr vilket kan vara en god lösning för familjer. Enstaka rum har plats för två extra sängar (enkelsängar).
Dubbelrum med terrass
- De två dubbelrummen med terrass (med bord, två stolar och två solstolar) ligger på andra våningen och har även minibar, satellit-TV, aircondition och badrum med toalett och dusch. De har både plats till två extra sängar (våningssäng för barn). Dessa rum har vardera en stor solterrass med solstolar och utsikt över poolen.

Dölj texten
 
 
search map