Hotell i Ravenna i Emilia-Romagna

Villa Santa Maria In Foris

 
Villa Santa Maria In Foris är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Santa Maria In Foris är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ravenna här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Santa Maria In Foris ligger mitt i Ravennas historiska och livliga stadskärna. Stället har massor av historia och detta är mer ett elegant privat hem än ett hotell var man finner stämningsfulla rum såsom bibliotek, salonger, gemensamma terrasser och en trevlig trädgård var man serverar frukosten när vädret tillåter.

Detta historiska hus är perfekt för par eller familjer som söker kulturella upplevelser i en stad som med sina dyrbara mosaiker har blivit lagd till listan över UNESCO's världskulturarv samt att det är en stad med shopping möjligheter och restauranger som man enkelt kommer till till fots. Som ett avbrott från det kulturella stadslivet ligger Adriaterkusten med sina inbjudande sandstränder endast 10 km bort. Värdarna har cyklar som man kan låna.

Läs mer om Villa Santa Maria In Foris

Dubbelrum Classic
- De fyra Classic-rummen är alla olika inredda med sin egen personliga prägel. Rummen har aircondition, telefon, satellit-Tv, badrum i trä eller marmor med toalett, hårtork och dusch eller badkar. Två av rummen har möjlighet för extra säng. Dessa rum ligger på första våningen ut till gatan Via Massimo D'Azeglio där biltrafik är tillåtet men inte på något vis är någon huvudgata i staden.

Dubbelrum Superior
- De sju Superior-rummen är alla olika inredda med sin egen personliga prägel och är lite större än Classic-rummen. Här finns aircondition, telefon, satellit-Tv (lcd), badrum i trä eller marmor med toalett, hårtork och dusch eller jacuzzi. Några av rummen har möjlighet för två extra sängar.

Suite La Pavoncella
- Denna suite är mycket rymlig och består av två rum. Suiten har aircondition, telefon, wi-fi, satellit-TV (lcd), en liten balkong samt badrum badrum i trä med toalett, hårtork och jacuzzi. Det finns plats för tre extra sängar.
Suite Il Mosaico
- Denna suite är mycket rymlig och har ett stort rum. Suiten har aircondition, telefon, wi-fi, satellit-TV (lcd), en liten balkong samt badrum badrum med toalett, hårtork och dusch. Det finns plats för två extra sängar.

Dölj texten
 
 
search map