Hotell i Ravenna i Emilia-Romagna

Giardini di San Vitale B&B

 
Giardini di San Vitale B&B är inte tillgänglig i dagsläget
Giardini di San Vitale B&B är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ravenna här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Giardini di San Vitale är en liten trevlig bed and breakfast som ligger på kort avstånd ifrån Basilica di San Vitale i Ravennas vackra historiska centrum.

Det speciella med detta ställe är att trots att det ligger inne i centrum och nära caféer och matställen, så finns det en stor trädgård där du som gäst kan vila i skuggan under träden med en bok i handen eller sola med ett glas gott vin. Det finns gratis cyklar till gästernas förfogande efter principen "först till kvarn".

Läs mer om Giardini di San Vitale B&B

Rummen är smakfullt inredda och har alla wi-fi internet, aircondition, förvaringsbox, TV, kylskåp samt - naturligtvis - eget badrum med toilet och badkar eller dusch. Vi rekommender detta ställe speciellt till par, som vill uppleva Ravennas romantiska och stämningsfulla centrum, men rummen är ganska stora så det kan även sättas in en eller två extra sängar till eventuella barn.

Dölj texten
 
 
search map