Semesterbostad i Portoverde i Emilia-Romagna

Villetta Matteoni

 
Villetta Matteoni är inte tillgänglig i dagsläget
Villetta Matteoni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Portoverde här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villetta Matteoni hör till Portoverde Holiday Village som är ett av de finaste semestercenter man byggt längst Adriaterkusten. Det ligger ca. 1 km från Cattolica och ca. 5 km från Riccione. I närheten finns både inköpsmöjligheter och restauranger.

Njut av semestern på din egen uteplats

Villan har fyra trerumslägenheter varav de två på första våningen har egen trädgård och de två på andra våningen har balkong. Varje lägenhet har självständig ingång och egen parkeringsplats.

Läs mer om Villetta Matteoni

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser:
- Lägenheterna ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa (bäst för barn under 10 år), två sovrum med dubbelsäng och takfläkt samt badrum med toalett, dusch och tvättmaskin.

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser:
- Lägenheterna ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för en person (bäst för barn under 10 år), två sovrum med dubbelsäng och takfläkt samt badrum med toalett, dusch och tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map