Semesterbostäder & hotell i Portoverde

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I Portovenere Holiday Village finns stora gröna områden och cykelstigar, som sammankopplar stället med de närliggande städerna - det är möjigt att hyra cyklar på plats. I receptionen till semestercentret, finns det också möjlighet att nyttja ett kassaskåp, mot betalning.

På detta semestercenter finns också en minimarknad, privat strand med parasoll och solstolar, en stor pool vid havet (öppen från juni till september), en liten fotbollsbana, go-cart-bana, hästridning och en rad andra aktiviteter, som kan utövas mot betalning. 

Det finns vidare flera restauranger, en glassbar och caféer. Kort sagt: ett trevligt ställe byggt runt en liten hamn, som absolut kan rekommenderas om sommaren.

Karta över Portoverde

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över de semesterbostäder som finns i staden, samt för att se en översikt över avstånd till flygplatser och städer i norra Europa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hotell, semeterlägenhet eller villa?

In-Italia kan erbjuda ett urval på mer än 1500 semesterbostäder i Italien, vilket bland annat inkluderar en bred variation av handplockade hotell, villor och semesterbostäder längs Adriatiska havet i Emilia-Romagna.

Önskar du en avslappnande semester med många faciliteter och aktivitetsmöjligheter inom kort räckvidd, är ett semestercenter idealt. I sökmaskninen här ovan, kan du snabbt få en överblick över tillgängliga semesterbostäder i Portoverde Holiday Village. 

Dessutom kan du också snabbt se, vilka andra inkvarteringsmöjligheter som finns i området. Den längre kuststräckan erbjuder många populära badorter, liksom det också finns möjlighet att bo längre in i landet, om du gärna vill bort från turismen vid vattnet.

Har du frågor om möjligheterna till inkvartering i detta område, är du varmt välkommen att ringa oss. Våra resekonsulenter sitter redo att hjälpa dig med att hitta den perfekta bostaden till din semester.

Transport

Vill du inte köra hela vägen till Italien från Sverige, finns flera internationella flygplatser inom räckvidd från Portoverde. Den närmsta, Rimini flygplats, ligger endast cirka 11 km bort. Det ligger dock flera störra flygplatser inom rimligt avstånd, till exempel flygplatserna i Bologna och i Perugia. Det är därför som regel inga problem att hitta en flygresa till en flygplats i närheten. 

Urvalet av flygbolag och rutter ändras löpande. Därför rekommenderar vi att du söker efter aktuell information om flygförbindelser till Italien i sökmaskinen här på In-Italias hemsida. Där kan du också jämföra priser mellan alla flygbolag, som flyger till Italien.

Det kör tåg längs Adriatiska havskusten. Från Misano Adriatico, som är närmsta tågstation 2 km bort, finns det bland annat förbindelse med Rimini, Ancona och Ravenna. Därutöver kör diverse bussar till semestercentret, och sist medn inte minst, är det lätt att ankomma i bil. Utöver de mindre vägarna längs kusten och in i landet, är det endast några få kilometer till motorvägen A14, som sträcker sig hela vägen ner längs Italiens norra kust. Det finns alltså goda möjligheter att ta sig runt till regionens sevärdheter och åka på spännande utflykter under semester. 

Läs mer om Portoverde

Utflykter

Det är ingen risk att du kommer att ha tråkigt när du är på semester i Portoverde Holiday Village. Men har du behov av omväxling från strandlivet, ligger åtskilliga intressanta attraktioner inom kort avstånd.

Precis bredvid centret ligger till exempel Parco le Navi, där du kan spendera timmar på att förundras över de tusentals arterna av fisk från världens alla hav - fördelade i fler än 100 akvarium. Lite längre bort (ca. 21 km), men absolut värd turen, ligger Italia in Miniatura, som är en jättestor park med miniatyr-utgåvor av italienska monument, palats, kyrkor och byggnader i skala 1:25 - och här finns också en massa tivoliattraktioner. 

Vill du krydda badsemestern med lite kultur, kan en utlfykt till renässansstaden Urbino rekommenderas. Här väntar bland annat det berömda furstepalatset Palazzo Ducale, som uppfördes i slutet av 1400-talet. Likaså, finns det i Ravenna massor av historiska sevärdheter, varav hela sex stycken är upptagna på UNESCOs världsarvslista - många fina mosaiker, charmiga torg och smala gator.

Dölj texten
 
 
search map