Hotell i Parma

Verdi Hotel

 
Verdi Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Verdi Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Parma här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Parma är kanske inte den första staden du tänker på för en weekend eller storstadsvistelse. Men Parma är verkligen värd ett besök, med sina många monument, historiskt intresse och naturligtvis världsberömd för särskilt två inhämska produkter: Parmigiano Reggiano och Prosciutto di Parma, parmasan ost och parmaskinka. Skulle du dessutom vara intresserad av opera är stadens operahus väl värt ett besök. Besök även torget Piazza Duomo med katedralen och kyrkan San Giovanni Evangelista.

Kom och upplev Parma

Parma är en ganska rik och pulserande stad. I Parma, som i resten av regionen Emilia-Romagna är man med all rätt stolta över sina traditioner och matkultur i allmänhet. Staden går tillbaka till etruskerna och senare styrdes av romarna, som under medeltiden gjorde den till ett regionalt centrum för handel.

Läs mer om Verdi Hotel

Allt du behöver för en lång helg

Hotel Verdi är inrymt i en gammal elegant villa och har bara 20 rum. Här råder en avslappnad atmosfär och all den komfort du behöver för en förlängd helg eller ett stopp under en rundresa.

Det finns gott om möjligheter till gastronomiska läckerheter på en av de många trattorior eller restauranger i staden. Alldeles intill Hotel Verdi ligger restaurangen San Rocco i vad som tidigare var det gamla stallet i en gammal villa. Här serveras regionala rätter med stolta traditioner. När säsongen tillåter och solen skiner kan du äta i trädgården. Njut av ditt kaffe eller drink i baren efter en fin dags flanerande runt i Parmas gator. Är du här i affärer erbjuder hotellet ett litet mötesrum. Du kan boka parkeringsplats för mellan 10-15 euro per dag på hotellet och du kan få tillgång till wi-fi för 3 euro per dag.

Klassiska rum

Det finns 20 bekväma rum på Hotel Verdi. Några av dem har utsikt över parken. Alla rum är utrustade med aircondition, telefon, minibar, satellit-TV, värmeanläggning samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs om rummen på Verdi Hotel

Dölj texten
 
 
search map