Hotell i Parma

Studios Parmigianino Nove

 
Studios Parmigianino Nove är inte tillgänglig i dagsläget
Studios Parmigianino Nove är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Parma här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Parmigianino Nove ligger i Parma centrum, ovanför Pinacoteca Stuard. Parma är ingen enorm stad, men här bor du ytterst centralt. Du har endast 50 meter till Via Cavour och San Paolo kloster med sitt berömda abbedissa-rum. 100 meter från Domkyrkan, 200 meter från den kungliga teatern, och du har inte mycket längre till tågstationen (ca. 900 meter, dvs 8-10 meters gång) varifrån du kan ta dig vidare till norra eller centrala Italien.

Ta dig hit med offentlig transport... eller i bil

Om du är bland de få nordeuropeer som landar på Parma flygplats, så har du endast 2,5 km till lägenheterna. Du kan du ta dig från flygplatsen med buss nummer 6 - eller om du vill slippa bära på resväskorna - med en taxi. Från tågstationen kan du ta buss nummer 1 och gå av vid den kungliga teatern, Teatro Regio.
Om du ankommer i bil, kan du låta din bil stå på parkeringshuset DUC vid Viale Mentana / Largo Torello de Strada, varifrån du endast har 3 minuters promenad till semesterlägenheterna. Observera att Studios Parmigianino Nove ligger inom Parmas miljözon och du får inte - såvida du inte har tillåtelse - köra fram till adressen. Det är dessvärre inte möjligt att reservera p-plats på parkeringshuset DUC.

Bekväma studiolägenheter med tekök

Ställets fyra studiolägenheter är inredda i en minimalistisk, men elegant, stil. De har alla wi-fi, aircondition, platt-TV, samt badrum med toalett och dusch. Tre av lägenheterna har en dubbelsäng, i den fjärde lägenheten finns en dubbelsäng och möjlighet för två extrabäddar. Köket/köksskåpet erbjuder två elplattor (i lägenheten till 4 personer finns också mikro), så du kan själv laga frukost när du går upp på morgonen.

 
 
search map