Hotell i Parma

Starhotels Du Parc

 
Starhotels Du Parc är inte tillgänglig i dagsläget
Starhotels Du Parc är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Parma här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Parma är en intressant stad

Starhotels Du Parc ligger bredvid Parco Ducale, och i promenadavstånd till det historiska centrumet. Parma är kanske inte den första staden, du tänker på att resa till, då du planerar en storstadssemester. Men faktum är, att staden bjuder på några av de finaste konstverken, monumenten och byggnaderna i norra Italien. Operahuset och Katedralen i Parma är de mest berömda sevärdheterna.

Parma är en rätt välmående och livlig stad, men en lång historia, och utöver de ovan nämnda monumenten är staden också internationellt berömd för två läckra matprodukter: Parmesanost och Parmaskinka.

Stämningsfullt hotell med två restauranger

Starhotels Du Parc ligger i en historisk byggnad, som är känd som "glass-fabriken". Det är ett rimligen stort hotell med 169 rum, som erbjuder bra service och goda faciliteter.

Till middag/kvällsmat kan du slå dig ner i restaurangen Canova, där du kan smaka på det lokala Parma-köket, och när lunchen eller frukosten ska intas, kan du istället slå dig ner i restaurangen Aiglon.

Därutöver erbjuder Starhotels Du Parc på massor av service och tjänster, såsom ett fitnesscenter, gratis wifi och en portier-service. Baren och loungen La Bistrot är platsen där du kan slappna av och beställa dig en förfriskning sist på dagen.

Om du ankommer i bil, kan du parkera i hotellets garage för 10 Euro om natten. Ett litet business-center och en möteslokal finns tillgänglig för dig som reser i affärer.

Läs mer om Starhotels Du Parc

Klassiska och rymliga rum

Hotellet har 169 komfortabla och klassiskt inredda rum. Alla rum har minibar, aircondition, värdebox, telefon, sat-TV, gratis wifi och privat badrum med dusch och/eller badkar.

Läs om rummen på Starhotels Du Parc

Dölj texten
 
 
search map