Hotell i Parma

NH Parma

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Promenadavstånd till det historiska centret

Parma är en stad med en intressant historia, vilken inkluderar några av norra Italiens finaste monument och ett välrenommerat operahus. Dessutom hittar du här i staden flera bra restauranger, barer, caféer och designbutiker.
Hotel NH Parma ligger endast några få minuters promenad från den historiska delen av staden, och cirka 10 minuters gång från Parmas berömda domkyrka med vackra frescos. Teatro Regio di Parma ligger endast cirka 900 meter från hotellet.

Parma är en välmående och levande stad med en intressant historia som kan dateras tillbaka till Etruskernas tid. Senare blev det ett romerskt centrum och utvecklade sig genom Medelåldern. Dessutom är Parma ju världsberömt i det gastronomiska fältet, med sina två stora produkter Parmigiano Reggiano (Parmesanost) och Prosciutto di Parma (Parmaskinka).

Läs mer om NH Parma

Många faciliteter och ett modernt gym

Starta dagen med en stor och varierad frukostbuffé. Till lunch och middag kan du njuta av restaurangens rätter, ofta med lokal prägel. I baren är det öppet om du har lust för en cappuccino eller en kall drink och ett lättare snacks. Det är wifi på hela hotellet och kommer du i bil finns det ett garage med gott om plats (10 Euro per dag). Kommer du hit i affärer finns det många möteslokaler till ditt förfogande.

Moderna rum med antingen balkong eller terrass

På Hotel NH Parma finns 120 modernt inredda rum, som alla är ljudisolerade och antingen har balkong eller terrass. I rummet finns sat-TV, wifi, värdebox, skrivbord, aircondition, minibar och badrum på dusch och hårtork.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Starhotels Du Parc

Parma, Emilia-Romagna

Verdi Hotel

Parma, Emilia-Romagna

CDH Hotel Villa Ducale

Parma, Emilia-Romagna

Rekommendationer till dig

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Emilia-Romagna

search map