Hotell i Parma

CDH Hotel Villa Ducale

 
CDH Hotel Villa Ducale är inte tillgänglig i dagsläget
CDH Hotel Villa Ducale är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Parma här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är endast en 10 minuters biltur från hotellet till den centrala delen av staden som ligger 2 km bort. Du befinner dig cirka 1,5 km från motorvägen och 7 km från mässcentret, och här får du ett bra hotell till ett bra pris.

Parma är kanske inte den första staden du tänker på då du ska planera en storstadssemester - men faktum är att staden har många sevärda monument, en intressant historia och är naturligtvis världskänd för produkterna Parmiggiano Reggiano och Prosciutto di Parma (det vill säga Parmesanost och Parmaskinka). Och är du intresserad av opera är operahuset i Parma värt ett besök. Besök också Piazza Duomo med katedralen och kyrkan San Giovanni Evangelista.

Parma är en välmående och levande stad. Och i Parma, som i resten av regionen Emilia-Romagna, är man stolt över sina mattraditioner och sin matkultur - med rätta!

Hög servicenivå

Det råder en hög servicenivå på Hotel Villa Ducale, och morgonen startar med en stor frukostbuffé i samma restaurang som om kvällarna serverar traditionella rätter från Emilia-Romagna.

Trädgårdsterrassen ger en bra möjlighet för att njuta av en kall drink om eftermiddagen eller en cappuccino i solen om förmiddagen. Tillhör du den aktiva typen, finns det också ett gym på hotellet.

Det finns gratis parkering på Hotel Villa Ducale för alla gäster, samt 4 möteslokaler och gratis wifi på hela hotellet.

Läs mer om CDH Hotel Villa Ducale

Stora ljusa rum

De 113 rummen på hotellet är inredda med både moderna och traditionella möbler. Alla rum har aircondition, värme, sat-TV, minibar, värdebox, wifi och vadrum med dusch och hårtork.

Läs om rummen på CDH Hotel Villa Ducale

Dölj texten
 
 
search map