Omdömen från Hotel Villa Belfiore
Poolen är en av många höjdpunkter på Villa Belfiore
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Sol, avslappning och fantastisk mat

Fantastiskt gömställe, om man önskar att komma bort från en tråkig vardag, för att bara slappna av, äta fantastisk mat och åka på ett par småutflykter för att se området.
Många förstod inte varför vi ville spender 10 dagar på detta lilla stället, för det händer ju ingenting där, men det var precis det vi önskade - lugn och ro in the middle of nowhere.
Och om vi njöt - stället, värdarna och maten (som är himmelsk).

Om det ska nämnas en dålig sak, så är det städningen, där det basala så klart var i ordning, men en storstädning skulle behövas (betyder inte så mycket i helheten, men i förhållande till att stället var 4-stjärnigt, borde det tex. inte vara spindelnät på loftet).

En rekommendation från oss till stället skulle vara att ställa gör i ordning ett litet rum med kylskåp, bord och vask till gästerna då de inte lagar frukost på stället. Så skulle man lättare kunna ordna det själv.

Rekommendationer till andra gäster

Bo här antingen för att slappna av vid poolen, eller för att se området, evt besöka Comacchio, Ferrara, Venedig eller naturreservatet ute vid kusten. Många använder också stället som mellanstation för ett par dagar för att sedan resa vidare till andra ställen i Italien om de är på bil- eller cykelsemester.

Var uppmärksam på att alla gulliga personer på stället inte kan så mycket engelska. Systrarna som äger stället, Fiorenza och Daniela, kan lite engelska men alla andra endast italienska, så det är bra att kunna några glosor (framförallt mat-glosor).

Hotel Villa Belfiore
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Belfiore
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

För att vara topp, så skulle räckvidden gärna vara lite längre.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Visa alla omdömen från Hotel Villa Belfiore
 
search map