Hotell i Ostellato i Emilia-Romagna

Hotel Villa Belfiore

Poolen är en av många höjdpunkter på Villa Belfiore Res ut på landet med In-Italia In-Italia erbjuder semester i Emilia-Romagna Inbjudande utrymme väntar dig I restaurangen äter du lokalt
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Villa Belfiore har även en stor pool och ett wellnesscenter som bjuder på bastu, massage och många olika behandlingar.

Slappa vid poolen eller i spa:et

Förutom den botaniska trivsel hör man närmast endast sina egna tankar och lite plaskande i den stora poolen som ligger i trädgården omgiven av fruktträd. Hotel Villa Belfiore ligger nämligen i slutet av en liten väg så man hör nästan ingen förbipasserande trafik. Det är naturligtvis gratis parkering på stället. Hotellet har ett wellnesscenter var det finns bastu, massage och många olika behandlingar (mot tillägg).

Läs mer om Hotel Villa Belfiore

Närhet till stranden i bil

Det är ca 1 km in till den närmsta landsbyn Ostellato (med några restauranger) och 25 km. till Adriaterhavets strand vid Porto Garibaldi ca. 30 km till den historiska staden Ferrara och ca. 20 km till den charmerande kanalbyn Comacchio.

Rummen

- Rummen ligger antingen i huvudbyggnaden (10 st.) eller i sidobyggnaden (8 st.) på antingen första eller andra våningen (ingen hiss). Rummen har alla satellit-TV, telefon, aircondition och badrum med toalett och dusch. Det finns även familjerum.

Rummen på Hotel Villa Belfiore

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Villa Belfiore

Läs personliga omdömen av Hotel Villa Belfiore som ligger i Emilia-Romagna. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Villa Belfiore. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 15 omdömen från Hotel Villa Belfiore

Väldigt trevligt och mysigt ställe

Ostellato by är inte orsaken till att man skal välja detta hotell, så du måste ha bil. Till gengäld så var servicen toppen och stället är en skön oas för både stora och små.

Läs mer

Bedömning av Hotel Villa Belfiore

Läs mer

Superkök

Hotell Villa Belfiore skiljer sig från mängden genom att ha ett fantastiskt kök - deras antipasto-buffé var outstanding, och frukostbuffén likaså. Vi märkte lite här och var, att vi var där utanför säsongen: poolen var fortfarande övertäckt, trädgårdsmöblerna sattes fram medan vi var där, och rent generellt var det mycket som förbereddes när vi var där. Men alla var superrara och tillmötesgående, och vi hade en bra upplevelse.

Läs mer

Härligt läge och fantastisk mat

Hela stället är fantastiskt. Personalen är enormt välkomnande, hotellet i gott skick och rent och maten var helt fantastiskt.
Vi åkte med vår 1 1/2 år gamla son som sällan sitter still, men det var inga problem eftersom även om det var en mycket trevlig restaurang, det italienska sättet så avslappnat med barn.
Det enda jag vill säga är att som de flesta platser i Italien de äter mycket sent och vid 20 är normal läggdags för vår son, så de flesta kvällar kunde vi inte äta hela middagen, som vi betalat för. Maten är också mer eller mindre densamma, så efter tre dagar med halvpension provade vi något nytt.
Den enda verkliga negativa här var att det inte fanns någon som hade sagt oss att det fanns ett bröllop på hotellet på den sista dagen vi var där. Det var mycket högljudd musik precis utanför våra fönster fram till 01:00, så vi var lindrigt skadade nästa dag. Det skulle ha varit trevligt att veta eller kanske ha fått ett rum längre bort från alla festligheter.
Poolen är utsökt och hålls mycket ren.

Läs mer

Den bästa semestern

Hotel Villa Belfiore är ett litet paradis. Omgiven av fruktträd, huset och poolen där du kan svalka dig när det behövs.
Service och mat på plats är helt oöverträffad. Vi blev överösta av kramar och kyssar när vi skulle lämna, vi skulle vilja stanna här mycket längre.

Läs mer

Enastående

Ett helt fantastiskt ställe. Ute på landet. Rummen är inget särskilt, men det spelade oss alls ingen roll trots att vi var två vuxna och två barn (flickor på 4 och 8 år).
Omgivningarna, atmosfären, MATEN (!), friden, poolen. Vi kunde inte önska oss mer. Fem steg från poolen kunde vi plocka de mest fantastiska nektariner, persikor, plommon och aprikoser. Frukosten var fin men särskilt middagen på kvällen var riktigt, riktigt bra. 20-28 euro för vuxna kan låta dyrt i förhållande till lokala priser, men det är det värt. Jättestor antipasti-buffé och sedan två serverade rätter. Med Villa Belfiore som utgångspunkt besökte vi Bologna, Ferrara och Lido i öster. Det är dock mycket turistiskt med lekland och 200 m parasoller innan man kan se vattnet.

Läs mer
 
search map