Hotell i Ostellato i Emilia-Romagna

Hotel Villa Belfiore

Poolen är en av många höjdpunkter på Villa Belfiore Res ut på landet med In-Italia In-Italia erbjuder semester i Emilia-Romagna Inbjudande utrymme väntar dig I restaurangen äter du lokalt
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Villa Belfiore har även en stor pool och ett wellnesscenter som bjuder på bastu, massage och många olika behandlingar.

Slappa vid poolen eller i spa:et

Förutom den botaniska trivsel hör man närmast endast sina egna tankar och lite plaskande i den stora poolen som ligger i trädgården omgiven av fruktträd. Hotel Villa Belfiore ligger nämligen i slutet av en liten väg så man hör nästan ingen förbipasserande trafik. Det är naturligtvis gratis parkering på stället. Hotellet har ett wellnesscenter var det finns bastu, massage och många olika behandlingar (mot tillägg).

Läs mer om Hotel Villa Belfiore

Närhet till stranden i bil

Det är ca 1 km in till den närmsta landsbyn Ostellato (med några restauranger) och 25 km. till Adriaterhavets strand vid Porto Garibaldi ca. 30 km till den historiska staden Ferrara och ca. 20 km till den charmerande kanalbyn Comacchio.

Rummen

- Rummen ligger antingen i huvudbyggnaden (10 st.) eller i sidobyggnaden (8 st.) på antingen första eller andra våningen (ingen hiss). Rummen har alla satellit-TV, telefon, aircondition och badrum med toalett och dusch. Det finns även familjerum.

Rummen på Hotel Villa Belfiore

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map