Modena, Emilia-Romagna Karneval i Modena

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Familjen Pavironica

Under karnevalen finns det ett stort utbud av utställningar, olika festligheter, konserter och uppträdanden från de lokala invånarna. Dagarna innan karnevalen blir staden vackert utsmyckad med pynt i olika färger och med de berömda karnevalsmaskerna. Det är den fiktiva familjen Pavironica, bestående av pappa Sandrone, mamma Pulonia och sonen Sgorghiguelo, som öppnar festen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Symbol for karnevalen

Ledsagade av två kuskar, kommer familjen körandes genom stadens gator på en vagn från 1800-talet som dras fram av två hästar. Familjen är iklädd dräkter och traditionella masker från 1800-talet, och möts av jubel från publiken på gatorna. Dessa karaktärer uppstod i slutet av det sena 1800-talet som dockor, och representerade de tre skådespelarna som sedermera blev symbol för karnevalen i Modena.

 
search map