Semesterbostad i Lizzano in Belvedere i Emilia-Romagna

Borgo Pianello

 
Borgo Pianello är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo Pianello är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lizzano in Belvedere här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta är ett ställe för dig som söker högre standard i genuin miljö och med vackra omgivningar. Ett ställe för dig som vill ha total avkoppling och bo nära in på naturen där du kan ta dagen som den kommer. Välkomna till Borgo Pianello, ett boende som ligger nära den toskanska gränsen i dalen Dardagna och som blickar ut över bergen Riva samt är en av de äldsta gårdarna i området.

För själen, för ögat och för smaklökarna

Emilia-Romagna är en region som är vida känd världen över, dels för sina ostar som Parmigiano Reggiano, sina goda "salumi" och sin balsamvinäger. Men regionen är även känd för sina stränder, sitt vackra inland och sina historiska städer som Bologna. Regionen är en av landets rikaste och har viktiga städer som Parma, Piacenza, Modena, Ferrara och Ravenna bara för att nämna några.

Jordbruk är en viktig del där man odlar olika grödor, frukter och faktiskt vindruvor. I Emilia-Romagna tillverkar man nämligen det kända vinet Lambrusco, och här finns fler sorter att välja mellan och med högre status än de vi oftast känner till. Med andra ord är detta en plats för total avkoppling, antingen ute på landet eller på stranden och dessutom en upplevelse för dina smaklökar.

Läs mer om Borgo Pianello

Ett härligt boende med skön atmosfär

Du befinner dig ca 76 km sydväst om Bologna och ute i naturen där du är omgiven av gröna kullar, åkrar och berg. Ett mycket vackert landskap med romantisk touch. Här blir du väl omhändertagen och då oftast av ägaren själv, Marco. Platsen är som gjord för avkoppling i lugna omgivningar. I den tillhörande trädgården på ca 10.000 m² finns en utomhuspool varifrån du har utsikt över det fina landskapet. Här finns även gemensamma grillplatser. En bar har öppet i högsäsong mellan 15/6-15/9. Vinprovning finns på förfrågan och gårdens vin kan du alltid köpa med dig hem. Närmsta restaurang ligger ca 300 meter bort och närmsta matbutik har du ca 2 km från ditt boende.

Kommer du hit på vinterhalvåret har du möjlighet att åka skidor i Apenninerna, en lång bergskedja som sträcker sig från Ligurien i norr genom Toscana och Umbrien och vidare söderut.

Välj mellan olika matlagningskurser

Borgo Pianello erbjuder boende i fina lägenheter från 2 upp till 4 personer. Du kan även välja att boka en hel villa och då få plats upp till 8 personer. Borgo Pianello erbjuder dig även olika paket där du bland annat kan lära dig att laga traditionella rätter. Dessa paket ligger presenterade separat under namnen; Tuscany and more, Cooking Bologna, Pasta & Pizza och Taste of Italy..

Trevliga lägenheter och egen villa

Lägenheterna på Borgo Pianello är både trevligt och komfortabelt inredda, en del med synliga stenväggar och välvda tak. De är all utrustade med öppen spis, Sat-TV, Wi-Fi, DVD och CD-spelare, pentry med bl.a två kokplattor, kaffe/tekokare, kylskåp, brödrost, grill och ugn. De har alla eget badrum med dusch eller badkar och hårtork samt toalettartiklar.

Lägenheterna har egen uteplats, antingen i direkt anslutning eller ute i trädgården. Det hålls bröllop och andra events på Borgo Pianello på grund av sin fina miljö.

Dölj texten
 
 
search map