Semesterbostad i Lido di Savio i Emilia-Romagna

Residence Moderno

 
Residence Moderno är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Moderno är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lido di Savio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Moderno i Lido di Savio nära Milano Marittima ligger på första rad ner till havet och stranden med fullständig havsutsikt.

Med pool och precis intill stranden

Detta är ett trevligt lägenhetsresidens som håller en god turistklass nivå. På stället finns det pool, reception, hiss och privat parkering efter "först till kvarn" principen. Man har direkt utsikt till havet och stranden, då det ligger helt ner till stranden med solstolar och parasoller. Residenset riktar sig framförallt till familjer och endast 6 km bort ligger den stora tivoliparken Mirabilandia. Utflykter till konststaden Ravenna med dess UNESCO skyddade mosaiker är ett måste när man är i området, precis som det sköna naturreservatet vid Ferrara och Po deltat som är en trevlig familjeupplevelse man lär minnas länge efter semesterns slut.

Läs mer om Residence Moderno

Lägenheter med balkong och terrass

Alla lägenheter är utrustade med balkong samt bord och stolar, tv, aircondition, ugn och kylskåp och ligger alldeles intill stranden. Några av lägenheterna ä privatägda och bebodda av lokala invånare, andra uthyres till semestrande.

Lägenheterna på Residence Moderno

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (första våning med terrass)

Lägenheten ligger på första våning och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå med två kokplattor, ugn och litet kylskåp, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt en stor möblerad terrass (ca 12m²) med pool. Det är inte havsutsikt från lägenheten eller balkongen.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (andra våning med smal balkong och havsutsikt)

Lägenheten ligger på andra våning och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå med två kokplattor, ugn och litet kylskåp, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt en smal men lång balkong (ca 10 m²) med bord och stolar samt havsutsikt.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med bred balkong och havsutsikt)

Lägenheterna ligger antingen på tredje, fjärde eller femte våning. De består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå med två kokplattor, ugn och litet kylskåp, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt en bred möblerad balkong (ca 8 m²) med havsutsikt.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med 2 balkonger och havsutsikt)

Lägenheterna ligger antingen på tredje eller fjärde våning. De består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå med två kokplattor, ugn och litet kylskåp, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch. De har 2 stora balkonger (ca 8 m²) av vilken den ena har bord och stolar samt havsutsikt, eftersom de är placerade i byggnadens hörnor.

Dölj texten
 
 
search map