Semesterbostad i Lido di Savio i Emilia-Romagna

Residence Amalfi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Hotel Amalfi ligger perfekt helt ut till havet i badorten Lido di Savio. Här råder sol och strand, som präglar semestern då man närmast bor på stranden samtidigt som man har tillgång till pool med vattenrutchbana.

Ett hav av nöjen

När man har njutit av solen och havet hela dagen kan man besöka de många affärer, restauranger, barer och caféer som finns att välja mellan i staden. Det finns även fina möjligheter att få kulturella upplevelser då kulturstaden Ravenna med sina världsberömda mosaiker och många historiska byggnadsverk ligger nära. Skulle barnen eller andra barnvänliga själar kräva mer underhållning än de som finns i Lido di Savio finner man det mest kända vattenlandet i norra Italien i närheten. Skulle man vilja prova på windsurfing, vattenskidor eller andra former av vattensporter finns det fina möjligheter för det med.

Läs mer om Residence Amalfi

Njut utsikten från balkongen

Alla lägenheterna är enkelt, ljust och funktionellt inredda samt utrustade med telefon, två TV med satellit kanaler samt förvaringsbox. På stället finns det även reception, TV-rum, bar, hiss samt en gratis parkeringsplats per lägenhet. Dessutom finns det cyklar till förfogande (först till kvarn). Residence Hotel Amalfi har privat strand med parasoller och solstolar, men det finns även offentliga stränder i närheten.

Läs om l√§genheterna på Residence Amalfi

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map