Endast boende
Flyg + boende
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lido di Savio är en riktig badort med den 2 km långa breda sandstranden som en av de viktigaste grunderna till att välja att hålla sin semester här. På stranden finns det flera service-funktioner med solsolar, vattenrutchbanor och matställen. Det finns även område med offentliga stränder där man bara kan slå sig ner med sin egen handduk.

Lido di Savio erbjuder dessutom en fin möjlighet för att aktivera sig med vattensporter: det går att ta kurser i allt från windsurfing till klassisk segelsport och Lido di Savio är känd för att vara en sommardestination för aktiva som också gärna cyklar, springer eller tränar i något av de många träningscenter av hög standard som finns runt om i staden. Önskar man ett kulturellt inslag i semestern eller bara mer shopping kan det rekommenderas att besöka staden Ravenna som bjuder på inte mindre än 8 monument som finns med på UNESCO's lista över bevaringsvärdiga platser samt ett stort utbud av trevliga butiker och matställe. Har man lust till fest och flärd finns det många barer och uteställe där man kan festa till långt ut på natten - inte minst på de många discotek som traditionellt etableras på stranden varje sommar. Lido di Savio är ett fint val för dem som gärna vill ha något ut av sin semester, allt från full aktivitet hela dagen till långt ut på natten.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 

Populärt i Emilia-Romagna

Locanda Antiche Macine

Santarcangelo di Romagna

Residence Cleo

Lido degli Estensi

search map