Semesterbostad i Lido degli Estensi i Emilia-Romagna

Residence Cleo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Cleo har ett lugnt läge vid den lilla hamnen i Lido degli Estensi. Härifrån har du endast ca. 800 meter till den sköna stranden och ca. 400 meter till stadens trevliga och familjevänliga shopping gata Viale Carducci som kan betraktas som stadens centrum. Perfekt med andra ord för dig som vill bo bra och ha nära till det du behöver för en trivsam sol och badsemester.

Fina möjligheter för sol och sköna bad

På Residence Cleo som byggdes 2009 finns det reception, trädgård med pool med inbyggd barnpool omgivet av solterrass med parasoller och solstolar. I byggnaden finns det dessutom fitnessrum som du har tillgång till utan extra kostand samt bastu och turkiskt bad, mot en avgift som du betalar på plats.

Känner du att stranden lockar och önskar hyra strandplats kan du göra detta till rabatterat pris. Hör med receptionen så hjälper de dig med allt det praktiska. Vi vill uppmärksamma dig om att det ligger en dräneringspump, som sätts i gång mestadels under för- och eftersäsong när det kommer som mest regn (det är dock sällsynt att denna sätts igång under sommarhalvåret).

Läs mer om Residence Cleo

Fina och komfortabla lägenheter

De 37 lägenheterna kan alla rymma upp till 6 personer. De är ljusa och fina och har alla wi-fi, aircondition, TV med satellitkanaler (ex tyska, franska, engelska och holländska), förvaringsbox samt ett välutrustat kök med diskmaskin, tvättmaskin samt mikrovågsugn. Varje lägenhet har dessutom egen parkering och övertäckt terrass/balkong med bord och stolar. Lägenheterna kan ligga på aningen husets ena eller andra sida, den ena med utsikt över hamnen och den andra över poolen.

Lägenheterna på Residence Cleo

Tvårumslägenhet med 2 sovplatser (med terrass)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå (med disk-och tvättmaskin, micro samt ett stort kylskåp) och enkelbäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt terrass med bord, stolar samt en liten grill.

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (typ A med terrass)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå (med disk-och tvättmaskin, micro samt ett stort kylskåp) och enkelbäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, litet sovrum med våningssäng, badrum med toalett och dusch samt terrass med bord, stolar samt en liten grill.

Trerumslägenhet med 5/6 sovplatser (typ B med terrass)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå (med disk- och tvättmaskin, micro samt ett stort kylskåp) och enkelbäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med tre enkelsängar, badrum med toalett och dusch samt terrass med bord, stolar samt en liten grill.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Emilia-Romagna

search map