Semesterbostad i Lido degli Estensi i Emilia-Romagna

Residence Cleo

 
Residence Cleo är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Cleo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lido degli Estensi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Cleo har ett lugnt läge vid den lilla hamnen i Lido degli Estensi. Härifrån har du endast ca. 800 meter till den sköna stranden och ca. 400 meter till stadens trevliga och familjevänliga shopping gata Viale Carducci som kan betraktas som stadens centrum. Perfekt med andra ord för dig som vill bo bra och ha nära till det du behöver för en trivsam sol och badsemester.

Fina möjligheter för sol och sköna bad

På Residence Cleo som byggdes 2009 finns det reception, trädgård med pool med inbyggd barnpool omgivet av solterrass med parasoller och solstolar. I byggnaden finns det dessutom fitnessrum som du har tillgång till utan extra kostand samt bastu och turkiskt bad, mot en avgift som du betalar på plats.

Känner du att stranden lockar och önskar hyra strandplats kan du göra detta till rabatterat pris. Hör med receptionen så hjälper de dig med allt det praktiska. Vi vill uppmärksamma dig om att det ligger en dräneringspump, som sätts i gång mestadels under för- och eftersäsong när det kommer som mest regn (det är dock sällsynt att denna sätts igång under sommarhalvåret).

Läs mer om Residence Cleo

Fina och komfortabla lägenheter

De 37 lägenheterna kan alla rymma upp till 6 personer. De är ljusa och fina och har alla wi-fi, aircondition, TV med satellitkanaler (ex tyska, franska, engelska och holländska), förvaringsbox samt ett välutrustat kök med diskmaskin, tvättmaskin samt mikrovågsugn. Varje lägenhet har dessutom egen parkering och övertäckt terrass/balkong med bord och stolar. Lägenheterna kan ligga på aningen husets ena eller andra sida, den ena med utsikt över hamnen och den andra över poolen.

Lägenheterna på Residence Cleo

Lägenhet

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå (med disk- och tvättmaskin, micro samt ett stort kylskåp) och enkelbäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med tre enkelsängar, badrum med toalett och dusch samt terrass med bord, stolar samt en liten grill.

Dölj texten
 
 
search map