Semesterbostad i Gatteo Mare i Emilia-Romagna

Villa Mia

 
Villa Mia är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Mia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gatteo Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Mia ligger på kort avstånd från stranden (ca 200 meter) i närheten av gågatan i Gatto Mare och intill Villamarina i Cesenaticos sydliga del.

Rymliga lägenheter och tillgång till pool

Vid Villa Mia finns det trädgård och en bra parkeringsplats. Här finns ingen pool, men du kan eventuellt använda av den som finns vid Residenza Sport, ca 200 meter bort. Lägenheterna är alla rymliga och fint inredda och är utrustade med aircondition som kan användas mot betalning, samt gemensam tvättstuga med myntautomat. Det finns även några cyklar till utlåning med principen först till kvarn.

Läs mer om Villa Mia

Enrumslägenhet med 2 sovplatser:
- Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och sovområde med dubbelbäddsoffa eller dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser:
- Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsova, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser:
- Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsova, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar eller våningsäng samt badrum med toalett och dusch

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Villa Mia

Läs personliga omdömen av Villa Mia som ligger i Emilia-Romagna. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Mia. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Villa Mia

Läs mer
 
search map