Semesterbostäder & hotell i Gatteo Mare

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Med sitt läge norr om den mer kända barorten Rimini, och precis söder om pittoreska Cesenatico kan du säkert tänkta dig vad du ska förvänta sig i denna badort: färgglada, privata badstränder (lidon) på den barnvänliga sandstrand som gränsar upp till staden. En stad som vuxit upp kring våra behov för att sola och bada om sommaren, och som erbjuder allt man kan önska sig under en badsemester.

Karta över Gatteo Mare

Klicka på kartan nedan för att få en överblick över staden, samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Här får du sol, strand och sommarstämning från maj till semptember. Staden är rik på liv och underhållning för både stora och små, samt för både de som vill slappa och vara aktiva. Men staden rymmer också en del arikitektonisk historia och kultur, samt butiker och matställen.

Staden ligger där floden Rubicone möter havet i den kulturella regionen Emilia-Romagna. I inlandet finns stora kulturstäder och närområdet bjuder på många cykelleder i vackra omgivningar.

Marknadsdagar

I Gatteo finns en gatumarknad varje torsdag mellan kl. 07-13, där du kan hitta matvaror och textilier m.m. Samma marknad flyttar till Gatteo Mare varje måndag med samma klockslag. Här hittar du även ett stort urval av köksredskap och krimskrams av varierad kvalitet och ursprung. Dessutom har staden en kvällsmarknad som arrangeras i Gatteo Mare varje tisdag och fredag kväll från maj till september mellan kl. 17:30-24:00. Här säljes textilier och accessoarer. Denna kvällsmarknad tar plats i Giardini Don Guanella.

Läs mer om Gatteo Mare

Hur vill du bo?

På In-Italia kan vi erbjuda dig ett utval på över 1800 handplockade semesterbostäder i Italien, allt från små, trevliga B&B och stadshotell, till stämningsfulla villor och vingårdar. Detta gäller inte minst i regionen Emilia-Romagna.

Använder du sökmotorn här ovan, kan du snabbt få en överblick över tillgängliga semesterbostäder i Gatteo Mare under din valda resperiod. Har du fler frågor eller behov av lite assistans för att hitta helt rätt semesterbostad, är du alltid välkommen att kontakta oss på telefon, via mail, eller på chatten. Vi sitter redo att ge goda tips och råd, så att du kan få en oförglömlig resa. 

Flygplatser och transport

Emilia-Romagna har flera internationella flygplatser. Ska du på semester i Gatteo Mare, ligger Rimini flygplats närmast. Kan du inte hitta en bra förbindelse hit från Sverige eller Danmark, kan du söka efter förbindelser till Bologna flygplats, som också ligger inom rimlig räckvidd.

Urvalet av flygavgångar till de olika italienska flygplatserna varierar från säsong till säsong, och därför rekommenderar vi att du kontrollerar aktuell information i sökmotorn här på In-Italia. Här är det dessutom lätt att hitta det bästa priset på de flygavgångar som passar till din semester. 

Det kör tåg längs kusten, som stannar i Gatteo Mare, och har bra förbindelse med bland annat Bologna, Rimini och Ravenna. Därtill kommer diverse bussförbindelser och inte minst motorvägen A14, som gör det enkelt att komma till och från staden i bil. 

Utflykter

Behöver familjen lite avväxling från strandlivet, finns det flera nöjesparker i området. Mirabilandia, lite utanför Ravenna, bjuder till exempel på en massa underhållning för hela familjen, medan det finns en massa färgrika fiskarter att titta på i Parco Le Navi - det stora akvarium i Cattolica. 

Vill du gärna presentera en mer äkta sida av Italien för dina barn, finns det också många bra utflyktsmål inom räckvidd. Inne i Ravenna väntar t.ex. många vackra kultursevärdheter, precis som i Urbino (vilken räknas som en av regionens vackraste städer).

Lokala länkar

Stadens officiella hemsida hittar du här (på italienska)

Dölj texten
 
 
search map