Semesterbostäder & hotell i Gatteo Mare

 
Endast boende
Flyg + boende
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Med sin placering norr om den mer kända barorten Rimini och precis söder om pittoreska Cesenatico vet man nästan på en gång vad man ska förvänta sig i denna badort: Nämligen färgglada, servicerade badstränder på de 750 meterna av barnvänlig sandstrand som gränsar upp till staden. En stad som vuxit upp kring våra behov för att sola och bada om sommaren, och som erbjuder allt man kan önska sig under en badsemester.

Staden är rik på liv och underhållning för både stora och små, samt för både de som vill slappa och vara aktiva. Men staden rymmer också en del arikitektonisk historia och kultur samt butiker och matställen. Staden ligger där floden Rubicone möter havet i den kulturella regionen Emilia-Romagna och bjuder i inlandet på stora kulturstäder och i närområdet på fina cykelrutter i naturrika ramar. Marknadsdagar I Gatteo finner man varje torsdag mellan kl. 07-13 gatumarknad med bl.a. matvaror och textilier mm. Samma marknad flyttar till Gatteo Mare varje måndag under samma period. Här finner man även ett stort urval av köksredskap, sk. krimskrams av varierad kvalitet och ursprung. Dessutom har staden en kvällsmarknad som arrangeras i Gatteo Mare varje tisdag och fredag kväll från maj till september mellan kl. 17:30-24:00. Här säljes textilier mm. Denna kvällsmarknad finner man i Giardini Don Guanella.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 

Populärt i Emilia-Romagna

search map