Hotell i Ferrara

Suite Duomo

 
Suite Duomo är inte tillgänglig i dagsläget
Suite Duomo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ferrara här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vem vill inte bo centralt? Med Suite Duomos läge mitt på domkyrketorget kan man inte bo mer centralt i Medeltidsstaden Ferrara. Från takterrassen, frukostmatsalen och många av rummen kan man njuta av den enastående utsikten över domkyrkan, torglivet och Medeltidaborgen Castello Estense med sin vallgrav.

Suite Duomo ligger på tredje och fjärde våningen med receptionen på fjärde våningen (det finns naturligtvis hiss) var man finner massor av turistinformation om Ferrara. Dagens höjdpunkt är definitivt frukostbuffèn som med utsikt över Ferraras historiska byggnader är en sann fröjd för ögat oavsett om man intar frukosten i frukostmatsalen eller på den inbjudande takterrassen.

Läs mer om Suite Duomo

Ett uppehåll på Suite Duomo bjuder på ett uppehåll med historiska sevärdigheter, restauranger och butiker precis utanför dörreb. Samtidigt har flera rum möjlighet för extra säng till familjer upp till sex personer och många rum har köksfaciliteter som är gratis vid uppehåll på mer än tre dagar. Det finns även wi-fi i de gemensamma områdena. Så i det hela så uppfyller Suite Duomo många tänkbara behov.

Dubbelrum
- Det finns sex rum som inte har utsikt över Domkyrkan men som i gengäld ligger lite mer rofyllt till. Alla rum har aircondition, golvvärme, satellit-TV, telefon, vattenkokare (till kaffe/te) och rymligt badrum med toalett, hårtork och dusch eller badkar. Här är det möjligt med två extra sängar. Några av rummen har kokvrå med kylskåp, micro och två kokplattor som man kan få mot förfrågan och vid uppehåll på mer än 3 dagar.
Dubbelrum med utsikt till Domkyrketorget
- Det finns nio rum som vänder ut mot Domkyrkan. Alla rum har aircondition, golvvärme, satellit-TV, telefon, vattenkokare (till kaffe/te) och rymligt badrum med toalett, hårtork och dusch eller badkar. Här är det möjligt med två extra sängar. Några av rummen har kokvrå med kylskåp, micro och två kokplattor som man kan få mot förfrågan och vid uppehåll på mer än 3 dagar.
Suite med utsikt till Domkyrketorget
- Det finns i allt fyra Suiter som vänder ut mot Domkyrkan (tre av dem ligger på tredjevåningen och en på fjärdevåningen). Suiterna består av två rum och har aircondition, golvvärme, satellit-TV, telefon, vattenkokare (till kaffe/te) och rymligt badrum med toalett, hårtork och dusch eller badkar (tre av suiterna har jacuzzi). Här är det möjligt med upp till fyra extra sängar då Suiterna är mycket rymliga. Några av rummen har kokvrå med kylskåp, micro och två kokplattor som man kan få mot förfrågan och vid uppehåll på mer än 3 dagar.

Dölj texten
 
 
search map