Hotell i Ferrara

Hotel Orologio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ferrara är en av Italiens hemliga pärlor

När du besöker Ferrara, går det inte många ögonblick förrän du hör historiens vingslag i stadens gränder. Mitt i det historiska centret ligger det imponerade medeltida slottet Castello Estense, som uppfördes av familjen d'Este vilka regerade i staden mellan 120-1598. Slottet är omgivet av en vallgrav och det är ett spännande ställe att besöka, och dessutom är det en av anledningarna till att Ferrara kom med på UNESCOs världsarvslista år 1995. Men staden har mycket mer att bjuda på, bland annat domkyrkan som härstammar från 1135, men också alla de små gatorna som du bara kan strosa runt på och insupa atmosfären.

En härlig stad med mycket att bjuda på

En av de mest praktiska sakerna med Ferrara, är att staden ligger på järnvägslinjen mellan Bologna och Padova, så det tar inte lång tid att komma hit med tåget, eller att ta sig till några av Italiens största sevärdheter, inklusive Venedig. Kommer du i bil, har du också goda förbindelser, och det är inte heller svårt att parkera. Regionen Emilia-Romagna är också känd för sitt goda kök, och Ferrara är inget undantag. Då det inte är så många turister i staden, är det normalt de lokala som besöker stadens restauranger, vilket brukar betyda att kvaliteten är högre än normalt.

Läs mer om Hotel Orologio

Bra läge nära centrum

Hotel Orologio ligger mellan stationen och det historiska centret, och det är knappt en kilometer till det gamla slottet, så du kan gå till det mesta. Hotellet ligger i ett av stadens nyare kvarter, och byggnaden i sig själv är inte en av dem som du begeistras över. Men när du kommer innanför dörren, kommer du att möta ett trevligt hotell i klassisk stil, som bjuder på både god service och hög komfort. Samtidigt får du mycket för pengarna i förhållande till på de fåtal hotell som ligger i det historiska centret. Och kommer du i bil kan du parkera precis utanför dörren. Har du lust att uppleva staden med omnejd på cykel, har du möjlighet att nyttja en av hotellets cyklar, beroende på tillgänglighet.

Klassiska och bekväma rum

Hotellet har totalt 46 rum i olika storlekar och kategorier. Inredningen är ren och klassisk och trots att hoteller ligger i en modernare byggnad har man gjort allt man kan för att skapa en trevlig atmosfär, och det har man lyckats riktigt bra med. Bland annat har de flesta rum synliga takbjälkar och inredningen är smakfull med dova färger. Alla rum har som minimum aircondition, minibar, kassaskåp, wifi, satellit-TV och badrum med dusch eller badkar samt hårfön.

Läs om rummen på Hotel Orologio

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map