Hotell i Ferrara

Hotel de la Ville

 
Hotel de la Ville är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel de la Ville är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ferrara här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel de la Ville är ett trevligt och funktionellt hotell, det har ett centralt läge precis ovan bangården i familjen d´Estes högborg, renässans staden Ferrara. Hotellet bjuder på en vänlig och hemtrevlig atmosfär och är perfekt för de som vill njuta av Ferraras charm och sevärdigheter.

Hotellets restaurang som även är öppet för utomstående, serverar lokala specialiteter, klassiska italienska rätter samt ett urval av mer internationellt orienterade rätter. Frukosten serveras som buffè. På hotellet finns en möteslokal och konferenssal som gör stället ideellt för kongresser och andra arbetsrelaterade uppehåll. Det finns dessutom internet till gästernas bruk.

Läs mer om Hotel de la Ville

Hotellet har i allt 85 rum. De är fina, rymliga och de har alla aircondition, satellit-tv, radio, telefon, internet, minbar samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Mot beställning kan man få rökfritt rum.

Dölj texten
 
 
search map