Hotell i Ferrara

Albergo San Romano

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta trevliga lilla hotell ligger så centralt som man bara kan önskar sig, strax innanför stadsporten på en av huvudgatorna i denna vackra stad som bjuder på flera imponerande och historiska monument. Gatan är stängd för genomkörande trafik så trots att man bor få minuters promenad från domkyrkeplatsen är trafikbullret mycket begränsat.

Frukosten serveras på andra våningen och består mestadels av sötsaker som italienarna gärna äter till frukost, men det finns även bröd med pålägg som ost, skinka osv.

Läs mer om Albergo San Romano

Det finns inte parkering till hotellet men kan man parkera på den stora parkeringsplatsen (Piazzale Kennedy) som ligger på kort avstånd från hotellet. Strax utanför stadsporten (ett par minuterts promenad) finns det ytterliggare en parkeringsplats (Piazza del Travaglio) där man kan lasta av sitt bagage och parkera under kortare perioder. På Piazza del Travaglio finns det även möjlighet att hyra cyklar som är ett trevligt sätt att ta sig runt i staden och området på.

Rummen är trevligt och klassiskt fint inredda samtidigt som priserna matchar kvaliteten. Här ska man inte förvänta sig lyx utan ett bra och traditionellt stadshotell med de förväntade faciliteter som aircondition och möjlighet för internet-uppkoppling på rummet (mot betalning).

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Orologio

Ferrara, Emilia-Romagna

Hotel Donatello

Bologna, Emilia-Romagna

B&B Al Ponticello

Comacchio, Emilia-Romagna

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Emilia-Romagna

search map