Hotell i Ferrara

Albergo San Romano

 
Albergo San Romano är inte tillgänglig i dagsläget
Albergo San Romano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ferrara här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta trevliga lilla hotell ligger så centralt som man bara kan önskar sig, strax innanför stadsporten på en av huvudgatorna i denna vackra stad som bjuder på flera imponerande och historiska monument. Gatan är stängd för genomkörande trafik så trots att man bor få minuters promenad från domkyrkeplatsen är trafikbullret mycket begränsat.

Frukosten serveras på andra våningen och består mestadels av sötsaker som italienarna gärna äter till frukost, men det finns även bröd med pålägg som ost, skinka osv.

Läs mer om Albergo San Romano

Det finns inte parkering till hotellet men kan man parkera på den stora parkeringsplatsen (Piazzale Kennedy) som ligger på kort avstånd från hotellet. Strax utanför stadsporten (ett par minuterts promenad) finns det ytterliggare en parkeringsplats (Piazza del Travaglio) där man kan lasta av sitt bagage och parkera under kortare perioder. På Piazza del Travaglio finns det även möjlighet att hyra cyklar som är ett trevligt sätt att ta sig runt i staden och området på.

Rummen är trevligt och klassiskt fint inredda samtidigt som priserna matchar kvaliteten. Här ska man inte förvänta sig lyx utan ett bra och traditionellt stadshotell med de förväntade faciliteter som aircondition och möjlighet för internet-uppkoppling på rummet (mot betalning).

Rummen på Albergo San Romano

Dölj texten
 
 
search map