Hotell i Faenza i Emilia-Romagna

Villa Abbondanzi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Tillbringa en romantisk semester tillsammans i hjärtat av Emilia-Romagna nära Ravenna, Ferrara, Bologna och heller inte långt från Florens. Skäm bort dig själv på Villa Abbondanzi som är omgiven av en uråldrig park där ekorrar hoppar runt och flamingos poserar stolt vid dammen vilket bidrar till en idyllisk miljö under din vistelse.

Total avkoppling i en smakfull inramning

Njut av din kärastes sällskap i en helt annan atmosfär som tar dig bort från vardagen och skämmer bort er i det sköna spaet i Villa Abbondanzis trädgård. Här kan du njuta av flera behandlingar som utförs av duktiga wellness-experter. Det finns flera fina faciliteter så som bastu, ångbastu och bubbelpool. På sommaren kan du njuta av poolen och badtunnan utomhus.

En gourmetupplevelse i elegant miljö

Reta dina smaklökar med en avsmakningsmeny och överraska dig själv. Prova kanske cannoli med ricottaost och ananas-sås eller de många fiskspecialiteter kocken rekommenderar. Alla rätter är inte bara kreativt tillagade utan serveras i en magisk atmosfär. Denna restaurang är en av de mest populära och exklusiva restaurangerna i Faenza.

Rum med utsikt över parken

De totalt 15 rummen har ett distinkt utseende och är omsorgsfullt inredda för att bekräfta den raffinerade stilen till Villa Abbondanzi. Eleganta möbler, takbjälkar och öppna spisar i kombination med modern komfort och en touch av elegans. Faciliteterna inkluderar: satellit-TV, telefon, Wi-Fi, minibar, kassafack, luftkonditionering, hårtork, toalettartiklar, badtofflor och morgonrock. Gästerna får (från oktober till maj) en välkomstpresent bestående av sötsaker som kallas "Babbi". Sängkläder byts dagligen.

Fri tillgång till en lugnande miljö

När du bor på Villa Abbondanzi är tillgång till utomhuspool, bubbelpool (inomhus), bastu, turkiskt bad, gym, jacuzzi (utomhus) och konsumtion av örtte inkluderat. Du får 10% rabatt på restaurang-menyn och 10% rabatt på spa områdets skönhetsbehandlingar och massage i hälsocentret Cottage & Spa.

Läs mer om Villa Abbondanzi

Läs om rummen på Villa Abbondanzi

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map