Agriturismo i Faenza i Emilia-Romagna

Locanda della Fortuna

Vinmarker och cypressallèer
 
Locanda della Fortuna är inte tillgänglig i dagsläget
Locanda della Fortuna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Faenza här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Locanda della Fortuna ligger i ett landskap som mest av allt påminner om en målning med betagande komponenter såsom panoramisk pool och böljande landskap. Man kan säga att det är här det Toscanska landskapet slutar och få km nedanför tar den flata Poslätten över med sevärda städer som Faenza (10 km.) och Ravenna.

Njut av den härliga placeringen

Detta är ett klassiskt lantställe med värme och charm, värdskap och landskap. Locanda della Fortunas styrka är utan tvivel det vackra läget, den stora poolen och den fina inredningen. Vid ingången under vinrankeklädda pergolan kommer man in i ett stämningsfullt rum var man finner receptionen och några länstolar. Det är möjligt att äta här eller utomhus när vädret tillåter. Man äter a la carte. Restaurangen på stället är även öppen för gäster som inte bor på Locanda della Fortuna. Stängd alla måndagar. Under högsäsongen finns det även möjlighet att äta lunch i restaurangen.

Läs mer om Locanda della Fortuna

Utforska landskapet på cykel

När man kommer är det gratis parkering på den andra sidan vägen. Därefter välkomnas man allt som oftast av ett par vänliga hundar innan man checkar-in. Det finns cyklar till rådighet om man vill utforska landskapet på cykel. Söker ni upplevelser och aktiviteter finns det inom rimligt köravstånd både tennis, golfbana, ridskola och kurbad.

Dubbelrum Standard:
- 2 trevligt inredda dubbelrum (ett på andra våningen och ett på första) med wi-fi, takfläkt, TV (med italienska kanaler) och badrum med toalett och dusch. Ett av rummen har möjlighet för extra säng.
Dubbelrum Comfort:
- 3 trevligt inredda dubbelrum på andra våningen med wi-fi, takfläkt, TV (med italienska kanaler) och badrum med toalett och dusch. Ett av rummen har möjlighet för extra säng.
Family Room:
- 1 trevligt inrett rum på andra våningenmed plats för 4 personer. Rummet har wi-fi, takfläkt, TV (med italienska kanaler) och badrum med toalett och dusch. Priset inkluderar antigen 2 vuxna och 2 barn till och med 14 år eller 3 vuxna.
Dubbelrum med kokvrå och terrass:
- 1 trevligt inrett rum på första våningen med kokvrå (micro, ugn, gasplattor och diskmaskin) med panoramisk utsikt. Rummet har wi-fi, takfläkt, TV (med italienska kanaler), öppen spis och ett nyrenoverat badrum med toalett och dusch. Till rummet hör även en stor privat terrass. Det är inte möjligt att ställa in extra sängar i detta rum.

Dölj texten
 
 
search map