Omdömen från B&B Al Ponticello

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av B&B Al Ponticello

Läs personliga omdömen av B&B Al Ponticello som ligger i Emilia-Romagna. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av B&B Al Ponticello. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av B&B Al Ponticello

B&B Al Ponticello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Al Ponticello
Dubbelrum med kanalutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av B&B Al Ponticello

B&B Al Ponticello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Al Ponticello
Fyrbäddsrum med kanalutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Super vistelse

Det var en super vistelse, läckert B&B, enkelt, kul design, vackra omgivningar och så var värden precis den guiden som vi sökte till vår specialtur. Rekommenderar å det varmaste stället, Comacchio och omgivningarna till vänner och kollegor.
Jag vill gärna be om en mailadress till värden så att jag kan skicka special information om Anders Lassen och hans roll i allierad tjänst under 2 världskriget.

B&B Al Ponticello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Al Ponticello
Dubbelrum med kanalutsikt
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Great service!

Cosy B&B with great service in the center of town by the canal!

B&B Al Ponticello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Al Ponticello
Dubbelrum med kanalutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
Per med familj från Norge bodde på B&B Al Ponticello i Comacchio från den 27 mars till den 2 april 2013.

Vi hade en mycket bra resa till Comacchio, och har bara lovord att säga om B&B Al Ponticello - otroligt trevlig och hjälpsam värd/värdinna - fick många trevliga samtal under frukosten, det var trevligt att lära känna några italienare, det gav en extra dimension till resan.
Comacchio är en liten stad, där italienare bor och lever, inte anpassat till turister - vi tyckte det var spännande, inte minst menyn på restaurangerna, mycket fisk och skaldjur.
Skulle bara haft bättre väder, det var kallt och regnigt, men det har man ju ingen garanti för.

Skicka våra varmaste hälsningar till Riccardo och hans familj på Al Ponticello.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2013
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Lena med resesällskap från Eskilstuna i Sverige bodde på B&B Al Ponticello i Comacchio från den 27. till den 29. juli 2010.

En mycket mysig stad. Ett suveränt bra boende. Mycket fräscht, tillgång till trädgård och parkering. En värd som var tillmötesgående trevlig och gav oss all information som vi behövde för att få ut mesta möjliga av vår vistelse. Vi fick låna cyklar och cyklade till stranden, ca 5 km på cykelväg. Värden hade ett avtal med en ”strandägaren” så solparasoll ingick i solstolshyran.
Rekommenderas!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Albergo San Romano

Ferrara, Emilia-Romagna

Hotel Villa Belfiore

Ostellato, Emilia-Romagna

Locanda del Borgo

Sestri Levante, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Alta La Vista

Marina di Castagneto C., Toscana

Hotel Club Stella Marina

Cecina Mare, Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Emilia-Romagna

search map