Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mellan öarna leder broar över alla kanaler - precis som i Venedig. Vill du uppleva "den äkta varan", är den berömda kanalstaden dessutom ett perfekt mål för en dagsutflykt från Comacchio. Du bor inte heller långt från ytterligare världsarvsstäder: Ferrara och Ravenna. 

Karta över Comacchio

Klicka på kartan nedan för att få en översikt över de semesterbostäder vi tillhandahåller i staden, samt för att se avstånd till flygplatser och andra städer i norra Europa. 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Strädender och kultur

Lagunstaden är en av huvudstäderna i Nationalparken Delta del Po, och här finns hela sju olika stränder fördelade på den 25 kilometer långa kuststräckan. Utöver alla dessa stränder, finns det också stor möjlighet för att gå på kulturell upptäcktsfärd i staden. De gamla broarna är i sig själva värda att upplevas. Dessutom finns det inte mindre än fem kyrkor i staden, från olika historiska perioder. Här hittar du också massor av matställen - från fina restauranger till pizzerior, samt flera olika typer av butiker.

Läs mer om Comacchio

Båtturer

Följ också med på en båttur genom kanalerna i Comacchio, eller med motorbåt mellan de olika städerna längs kusten. I den närliggande våtmarken Valli di Comacchio finns det många möjligheter till fågelskådning, cykling eller segling.

Hotell, semesterlägenhet eller villa?

Hos In-Italia har du tillgång till fler än 1500 semesterlägenheter i Italien, däribland ett brett urval handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i Emilia-Romagna.

Är du på jakt efter den perfekta semesterbostaden i Comaccio? I sökmaskinen här på sidan hittar du vårt urval av handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i och omkring landsorten. Du kan med fördel använda filterfunktionen för att lättare hitta precis det du söker. 

Drömmer du om en semester, där du kan njuta tillsammans med familjen eller en större grupp vänner? Då ska du överväga att hyra en hel villa i Italien. Det är en perfekt lösning för en större grupp, då ni kan mysa vid poolen, i trädgården osv. utan att dela med er av faciliteterna med andra gäster.

Har du frågor, eller behöver hjälp med att hitta precis rätt bostad i Emilia-Romagna, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Transport

Vill du flyga till Italien, finns det åtskilliga internationella flygplatser inom räckvidd från Comacchio. Närmast ligger Bologna flygplats, men även flygplatsen vid Venedig är en perfekt möjlighet. Dessa flygplatser betjänas av ett brett urval flygbolag, som t.ex. Ryanair, easyJet, SAS och Norwegian, vilka har rutter till större delen av Europa, däribland Sverige och Danmark. 

Urvalet av flygbolag och rutter ändras löpande. Därför rekommenderar vi att du söker efter aktuell information om flygförbindelser till Italien i sökmaskinen här på In-Italias hemsida. Där kan du också jämföra priser mellan alla flygbolag, som flyger till Italien.

Det finns bussförbindelse till Comacchio, bland annat från Ostellato och Ravenna, där de närmaste tågstationerna ligger. Även om det är möjligt att anlända med en kombination av tåg och buss från ovan nämnda flygplatser, väljer många att hyra en bil. För det första går det oftast betydligt snabbare att komma från flygplatsen med en hyrbil. För det andra ger det en mycket större frihet att åka iväg på utflykter under semestern.

Fler tips och råd om att hyra en bil i Italien hittar du här.

Utflykter

Utöver naturen i Nationalparken Delta del Po, och de vackra stränderna, finns också många möjligheter att uppleva enastående italienska kulturarv när du är på semester i Comacchio. Åk t.ex. iväg på en tur till Ferrara och njuta av den medeltida stadens charmiga, små gator; gå en tur längs de välbevarade stadsmurarna, och besök Castello Estense. Likaså har Ravenna mycket att erbjuda den kultur- och historieintresserade. Staden är bland annat känd för sina vackra mosaiker. 

Lite längre bort ligger Venedig, som är ett perfekt mål för en dagsutflykt. Du bör avsätta gott om tid, inte bara på grund av avståndet från Comacchio, utan mest för att det finns så mycket att se och uppleva i denna romantiska kanalstad.

Lokala länkar

Stadens officiella hemsida hittar du här

Dölj texten
 
 
search map