Semesterbostad i Cesenatico i Emilia-Romagna

Residenza Valverde

 
Residenza Valverde är inte tillgänglig i dagsläget
Residenza Valverde är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cesenatico här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residenza Valverde ligger inte bara ett stenkast från havet och stranden utan ligger även endast ett fåtal meter från Parco di Levante som är stadens stora gröna park med lekplatser och barnunderhållning. Hotellet har flera fina faciliteter som uppskattas av liten som stor. Här välkomnar man nämligen barnen!

En semester upplagd för familjen

Du bor strax intill den barnvänliga stranden och endast ca. 1 km från centrala Cesenatico. Förutom möjligheten att lapa sol på en sandstrand (strandservice finns att hyra på plats) så finns här ett fint poolområde med en del som är uppvärmd, en del som är dedikerad åt barnen och en del med vattenmassage. Vid poolen kör man under sommarhalvåret en del aktiviteter och lekar, något som speciellt de yngsta gästerna uppskattar.

När du känner att du solat klart och vill aktivera dig lite kan du spela biljard, bordtennis eller strandvolleyboll. För mat och dryck finns här både bar och restaurang. Skulle pizza vara mer intressant eller fisk och skaldjur så har du detta inom ett fåtal meter.

Parkering finns och mot betalning kan du använda tvätteriet, parkera i garage och nyttja Internet Point.

Läs mer om Residenza Valverde

Här får du terrass med havsutsikt

Lägenheterna är alla utrustade med telefon, Sat-TV, aircondition (mot beställning och betalning på plats), balkong eller terrass med bord och stolar samt någon form av havsutsikt. Vi vill uppmärksamma er om att det på utomhusområdena förekommer barnunderhållning varje eftermiddag/kväll, fram till cirka 22.30.

Lägenheterna på Residenza Valverde

Studiolägenhet m. havsutsikt och balkong/terrass

Enrumslägenhet med bäddsoffa (kokvrå), badrum med dusch/kar samt uteplats och havsutsikt. Ca 28 m²

Lägenhet m. 2 sovrum m. havsutsikt och balkong/terrass

Trerumslägenhet med uppehållsrum (kokvrå) och två sovplatser, 2 sovrum, badrum med dusch/kar samt uteplats och havsutsikt. Ca 48 m²

Lägenhet m. 1 sovrum m. havsutsikt och balkong/terrass

Tvårumslägenhet med uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser, sovrum med dubbelsäng och ev. extra säng, badrum med dusch/kar samt terrass med trädgårdsmöbler och havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map